h i r d e t é s

Teret az Orbáni értékrendnek?

Olvasási idő
3perc
Eddig olvastam
a- a+

Teret az Orbáni értékrendnek?

2021. április 13. - 07:58

Repeshet a magyar szív, hogy olyan lángelmével megáldott miniszterelnöke van, aki mérnökebb a mérnöknél, doktorabb a doktornál és tanárabb a tanárnál. Minden szakmához, hivatáshoz remekül ért. Gigászi erővel harcol minden és mindenki ellen, hogy az általa vizuált illiberális világkép megvalósuljon Magyarországon. Az árvíznél élharcosként gátvédert játszott, a Covidnál egy díjbirkózó járványszakembert és az oktatásban is megsziporkáztatta lángelméje szikráit. Lassan könyvet írhatna és kiadhatná Mein Illiberaler Kampf név alatt.

A Nemzet Csillaga, a Naprendszer Géniusza, Minden Magyarok Védelmezője sikerrel alakította át a közoktatást is, melynek eredményeként olyan remek rasszista elmék is teret kaptak a fiatalok nevelésében, világkép-formálásában, mint Gulyás László történész, egyetemi tanár, aki örökre beírta nevét az iskolai oktatás történelem könyvébe. Gulyás László munkásságáért a közelmúltban állami kitüntetést kapott, vélhetően azért, mert a felterjesztő szerint megfelelő módon és minőségben képviseli és oktatja az illiberális demokrácia Orbáni értékrendjét, jövőképét.

Gulyás László kitüntetett főiskolai professzornak a rendszer értékrendje melletti feltétlen hűsége, elhivatottsága idén február 17-én teljesedett ki a Szegedi Tudományegyetem egyik délutáni előadásán bebizonyítva, hogy nála jobban nem ismeri és oktatja senki az Orbáni illiberális értékrendet, így minden kétséget kizáróan méltó a Magyar Érdemrend lovagkeresztje polgári tagozata kitüntetésre.

szeged.hu számolt be az ominózus előadásról, melyet a Migráció és Menekültügy a XX. században című tantárgyban tartott. Sziporkázó szónoki vénával adta elő, hogy  „az amerikai feka kultúra a rapre épül”, Majd azzal folytatta: „az angol katonák aprítják a fekákat”. A diákok azt is megtudhatták a professzortól, hogy „afrikai civilizáció nincs, ott a fekák az őserdőben lófaszt se csináltak”.

Előadásában érintette az amerikai elnökválasztást is. A frissen megválasztott elnököt, Joe Bident nemes egyszerűséggel „félhülyének” nevezte, ám a java akkor következett, amikor az alelnökre áttérve azt mondta: „a nőnek a nevére nem is emlékszem... Kamala Harris, én csak fekete ribancnak szólítom.”  Az előadás hallgatói döbbent csöndben hallgatták. Nem csoda, hogy nem hittek a fülüknek, hiszen az Orbáni asszonyságnál kicsit célzatosabban fogalmazott "Mr.  Lovagkereszt Professzor". Később sem fogta vissza magát. Köztudott, hogy a Fidesz közeli embereket tengermélyig ható erkölcsi fertő támadja meg, némelyek ereszen csúszkálnak, némelyek pedofil képeket gyűjtenek, mások kurváznak és vannak akik náci, vagy szexista kijelentésekkel fűszerezik egyéniségüket, ahogy azt tette Gulyás professzor, mint az illiberális lovagkereszt büszke tulajdonosa.

A hallgatók közül többen panaszt tettek, mert az elhangzottakat az egyetemi oktatással összeegyeztethetetlennek tartják. Szerintünk joggal. Nem kéne Fidesznek lerántania a közoktatást a saját szintjére, mert hazánknak okos, intelligens és képzett fiatalokra van szüksége, nem pedig faragatlan arrogáns suttyókra.

A panasszal kapcsolatban reagált a diákok felé Gulyás László (forrás szeged.hu)

"Tisztelt Hallgató Hölgyek és Urak!

Kósza információk jutottak el hozzám, miszerint néhány hallgatónak nem tetszik az a világnézeti alap, amelyről a migrációs órát tartom. Sőt állítólag feljelentést írtak ellenem!!!

Ez a sunyi magatartás mélységesen felháborított. Az oktató feljelentése világnézeti alapon a legrosszabb kommunista időkre emlékeztet. Ilyet Sztálin és Rákosi alap csináltak az ifjú kommunisták. Ez a magatartás méltatlan az egyetemi léthez, ez méltatlan az oktató-hallgató viszonyhoz.

Az egyetemi autonómia leszögezi, hogy az oktatónak a tanítás során alapvető joga a saját értékrendjének megfelelően tanítani. Nemzeti, polgári, konzervatív értékrendet valló oktatóként visszautasítom, hogy bármely hallgató megkérdőjelezze értékrendemet.

A hallgatónak nem kötelező Velem egyetérteni! A hallottak a hallgató a saját értékrendje szerint elfogadhatja, illetve elutasíthatja.

Mivel a migrációs kurzusom szabadon választható tantárgy, azt javaslom, hogy

a) akinek nem tetszik előadásom világnézeti alapja
b) nem ért egyet a nemzeti, polgári, konzervatív értékrenddel
c) akit ennek hallgatása is zavar
az AZONNAL ADJA LE ÓRÁMAT!!! (Ma éjfélig még megteheti).

Nem szeretném, ha a Szegedi Tudományegyetem, néhány hallgató miatt ideológiai csatatérré változna. Az egyetemi autonómia következtében számos kommunista és liberális oktató tanít egyetemünkön, így ezen hallgatóknak van lehetősége saját világnézeti meggyőződésének megfelelő kurzust hallgatnia.

Üdvözlettel:
Prof.  Dr. Gulyás László egyetemi tanár" (Szekszárdi Tükör)