h i r d e t é s

Terheléses támadás

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Terheléses támadás

2021. május 01. - 09:03

 

Ezek pont olyan idióta magyarázatokat találnak ki, mint annak idején Bárdossy: "a szovjet bombázta Kassát!"

(Persze! 1941. június 26-án, négy nappal a Szovjetunió hitszegő megtámadása után, amikor a Vörös Hadsereget éppen ronggyá verték, és több száz kilométerrel visszavetették, a Vörös Légierő zömét pedig már a földön megsemmisítették, nem volt jobb ötletük, nem a német csapatösszevonásokat, utánpótlási vonalakat bombázta a szovjet légierő maradéka, hanem, messze a fronttól egy semleges ország békés polgári lakosságát, hátha ők is beszállnak!)

Terheléses támadás érte a kormány regisztrációs weboldalát! Az imprjalisták voltak! Vagy/meg a kommunisták!

Illegális, de semmiképen sem kormányzati, csak a híveknek szóló csatornákon, a Fidesz Facebook-oldalán éjjel, majd hajnalban az Origón (ez is jellemző!) jelent meg, mint egy titkos sztrájkfelhívás, végül reggel Orbán jelentette be: ma (pénteken), rendkívüli oltónapon, azonnali regisztrációval Sinopharm (és csak ma!) Pfizer vakcinával is oltanak!

Az "oltakozáshoz" regisztrálni kell a kormány hivatalos weboldalán! Ezer oltóponton akár százezer embert is beoltunk! Ha este kilencig tart, akkor addig!

A hivatalos weboldal máris, azonnal lefagyott, nem működik. A telefont nem veszik föl.

Jó, kelet-európai szokás szerint (vesd össze GUM-áruház, Moszkva) a pórnép elindul az oltópontokra, regisztráció nélkül. Hátha!
Totális káosz, több százméteres sorok az oltópontoknál.
A Pfizer miatt. Mert, ahogy Baranyi Krisztina délután elmondta, a IX. kerületnek kiadott ezer Sinopharm vakcinával oltásra tizenegy ember jelentkezett.

Sok embert beoltottak! Muszáj is, a szombati Fradi-meccset már nézők előtt kell játszani a világhírű mezőkövesdi csapat ellen, kenyeret és cirkuszt jeligére! Márpedig, elvtársak, teljesítjük, sőt túlteljesítjük a tervet! Minden zsák búza egy csapás az imperializmusra!

Igaz, a kóborló oltanduszok órákig tolonganak a kórházak előtt, van, aki a harmadik, negyedik oltóponton próbálkozik, mire megkapja a szurit, vagy nem kapja meg: elvtársak, elfogyott a vakcina, lehet hazamenni.

(A régi vicc: Szovjet-Oroszország a 20-as évek elején. Hentesüzlet. Felragasztva a kirakatra: ma hús érkezik! Kígyózó sorok. Nem történik semmi. Két óra múlva kikiabálnak: a zsidók menjenek haza! Újabb két óra múlva kikiabálnak: a párton kívüliek menjenek haza! Újabb két óra múlva kikiabálnak: mindenki menjen haza! Hús ma nem jön! Mire megszólal valaki: a rosseb egye meg, megint a zsidók jártak jól!)

A kormánysajtó ezerrel ontja: ez a mai hiper-oltakozás óriási siker!

A weboldalt pedig (és ezt ötpercenként bemondják mindenütt) terheléses támadás érte. Vagyis nem mink tehetünk róla, kérem alássan! Az imprjalisták! Vagy a kommunisták! Azok a Gömbös-szobrot is felrobbantották!

Igaz, ezek a fránya kormányzati weboldalak mindig lefagynak, különösen fontos határidők esetén. Az Ügyfélkapu, a NAV oldala, a Kréta, és bármi, ahol kötelezően beadni, regisztrálni, bejelentkezni köteles a derék állampolgár.
Ezek mind terheléses támadások! Nem ám, hogy gyenge, szar a szerver, mert sajnálták a drágábbat üzemeltetni. Nem!

A Bürger pedig, elégedetten, vagy kielégítetlenül, mindenesetre holt fáradtan megtér nyoszolyájára, és pártállástól függően (aminek köze nincs ahhoz, hogy kapott-e oltást) ünnepel, vagy szitkozódik.

Ennyi! Mellesleg másnap május elseje!

Címkék: 

 

Kommentek

h i r d e t é s