h i r d e t é s

Területvédelem

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Területvédelem

2021. június 06. - 07:44

 

Orbán már a legátlátszóbb, legprimitívebb üzenetekkel bombázza a híveit: "a magyar hadseregnek elrettentő erővel kell rendelkeznie, nehogy valakinek eszébe jusson megtámadni minket!"

A kép illusztráció! - Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI

Hát, igen! Akkor nem arról van szó, hogy ösztökélni kell az embereket a "nemzeti összefogásra", vagyis Orbán támogatására, a nyájszellemre, a veszélyérzetre apellálva.

Nem arról van szó, hogy valamilyen indokát kell adni annak, hogy Orbán minden idők legnagyobb fegyverkezési (sőt űrfegyverkezési) kalandjába bocsátkozik, mégpedig pusztán azért, mert a fegyverbiznisz a legjobban kifizetődő korrupciós üzletág, és itt is milliárdokat akar kaszálni.

Nem, nem erről van szó! Hanem annak reális veszélyéről, hogy Európa közepén, a NATO tagjaként mondjuk varég támadás éri szeretett hazánkat!

Nyilvánvaló, hogy ez az újabb agyrém (Orbánék számára persze jól kiszámított hasznot hajtó agyrém) volt az oka a honvédség parancsnoka és helyettese menesztésének, akik bizonnyal nem kívánták a nevüket adni ehhez az újabb szélhámossághoz.

Ettől számunkra a dolog még nem kellemesebb!

Csak az Isten mentse meg ezt a nyomorult országot attól, hogy a mániái rabságában élő, a kerti törpétől Sorosig, Brüsszeltől Karácsonyig, Bidentől Gyurcsányig, a kommunistáktól a liberálisokig, a járványtól a muszlimokig, a melegektől a hajléktalanokig mindenkivel harcba bocsátkozó és harcra kész Orbán egyszer fegyverhez nyúljon!
Különösen a saját nemzete ellen. Mert, mint mindenre, erre is képes az elmekórtan körébe tartozó hóbortjai, a hatalma, az összeharácsolt vagyona védelmében/érdekében.

Címkék: 

 

Kommentek

h i r d e t é s