h i r d e t é s

Testek, antitestek

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Testek, antitestek

2021. július 08. - 17:35

 

Orbán szerint vége a járványnak.

A kép illusztráció! - Forrás: Orbán Viktor Facebook oldala

Novák Katalin elutasította a javaslatot, hogy a Delta variáns pusztító hatására tekintettel végezzenek országos anitest-mérést a már beoltottak körében.
Mondta ezt annak ellenére, hogy Izraeltől Horvátországig, Spanyolországtól az Egyesült Királyságig szédületes tempóban terjed a járvány.

Naná, hogy elzárkózott a család- és emberbarát miniszterasszony!
Pénzbe kerül. Azt meg nem szeretjük! Főként pedig, ne adj Isten, hogy kiderüljön, a kínai és az orosz vakcina túrót nem ért se. Vagyis,bár jó üzlet volt, elcseszték!

(Maga a Biontech jelentette be, hogy még a Pfizer hatékonysága is 64%-ra csökent a Delta variánssal szemben.)

A főváros ezért saját forrásból egyelőre húszezer darab antitest-szűrés költségeit állja, és megszervezte a szűréseket. A regisztráció megnyílása után másfél órával betelt a keret.

A húszezerből tizennyolcezret a főváros átengedett a kerületeknek. A négy fideszes vezetésű kerület köszöni, nem kéri. A saját választóik megköszönhetik nekik.

Csak rá kéne végre ébredni, emberek!

Eközben a hivatalos adatok szerint is átléptük a harmincezres halálozási számot. Mintha Gyula teljes lakossága eltűnt volna.
Ezzel a rendkívül sikeresen védekező Magyarország a lakosságarányos elhunytak számában a 185. helyre került a világon. Az utolsó helyre.

Japánban most jelentették be, hogy a villámgyorsan eszkalálódó járványhelyzet miatt nem engednek nézőket az olimpiai eseményekre.
Igazuk van! Másfelől jó kis fricska a NOB-nak, mely rákényszerítette a japánokat az olimpia megrendezésére. Kell a reklámbevétel!

Miközben a világ a járvánnyal, Orbán a melegekkel harcol. Az EP Strasbourgban tartott vitanapjára, mely e jogszabályról szól, és ahol elmeszelték őkelmét, el sem ment.

Érvelni, vitatkozni? Égni, mint a rongy? Ez nem ennek a gyáva embernek való, aki igazi ellenféllel sosem mer szembenézni.
Helyette látványosan megvett néhány ellenzéki újságot. Prezentálván a sajtószabadságot. Videó is készült a nagy ívű eseményről.
Pedig vízionálnám, ahogy Orbán, a panelproli (emlékszünk még? a szavazói nem!) slafrokban, papucsban lecsoszog lakótelepi kétszobásból a sarki újságárushoz (nem ám a Felcsúton, vagy a Hegyvidéken levő rezidenciájából!) ahelyett, hogy a személyzetet küldené.
Másfelől soha mást, mint Magyar Időket, Magyar Nemzetet, Magyar Hírlapot, Mandinert, Pesti Srácokat nem lehet látni a kezében egyik fotóján sem.)
A videóból a lényeg maradt ki, melyet az újságárus elmesélt. (Vajon szabadlábon van még?)
Szerda lévén Orbán szinte semmit nem kapott, mert ezek a lapok: HVG, Narancs köztudottan, évtizedek óta csütörtökön jelennek meg. A múlt heti szám pedig régen elfogyott. Sajnos! Ezek a fránya, égeztni való Pestiek!
Ezt bezzeg viszik, mint a cukrot!
De legalább nem kell kínoznia magát e liberálfasiszta, sorosista, brüsszelista, melegpárti szennylapokkal! Magyar Nemzet még van!

Címkék: 

 

Kommentek

h i r d e t é s