h i r d e t é s


Téved a pszichológus! Orbán egyáltalán nem fél!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Téved a pszichológus! Orbán egyáltalán nem fél!

2016. április 03. - 18:19
2 komment

 

Dr. Varga Zoltán pszichológus szakmaiságát nincs jogom kétségbe vonni, hiszen ő tényleg elismert nagyja és magas szintű képviselője a szakmának.

Forrás: korkep.sk

Az elmúlt 27 év magyar politikai eseményeinek áttanulmányozása után azonban azt állítom, hogy Orbán nem fél, nem is érti, mitől kellene félnie. Ő már nagyon régen nem köztünk él, hanem abban a sajátos világban, amelyet részben ő és részben neki konstruáltak.

Orbán 2002-ben megfogadta, hogy soha többet nem adja ki a hatalmat a kezéből és a hatalom megtartása érdekében, gátlástalanul, bármilyen lépést TUDATOSAN megtesz, nem érdekes számára a morál, a gesztus, a hit, a megbocsájtás, a hűség és még hosszan sorolhatnám.

Orbán nem rossz ember - és nem ebből fakadóan teszi velünk és az országgal ezt a megbocsájthatatlan primitív kormányzást -, ő egy megroppant küldetéstudatos, aki meg van győződve róla, hogy neki feladata van a földön.

Hite szerint, Őt azért küldte az isten a földre, hogy megváltsa a magyarokat!

Ezt ő tudja, neki nem kell ehhez segítség tanács, ötlet, csak gondolkodás nélküli utasítás végrehajtók!

Egyetlen dologban betegesen következetes, abban, hogy a célja eléréséhez a jogot használja és abban nem enged, nem változtat. A jogszabályoknak támogatni kell a célt és ebben nem fogad el lazaságot és tévedést. A végrehajtásban viszont nem fogad el vitát vagy kételyt. Éppen ezért tesz mindenhova tanulatlan, komplex rendszerek megértésére alkalmatlan embereket.

A felcsúti gázszerelő és társai nem véletlenül vannak ott, ahol vannak. Hiszen ők képessek végrehajtani a parancsokat a megingás legkisebb lehetősége nélkül! Az élet bizonyította, hogy az ilyen tanult Simicska-félék csak bajt okoznak.

Orbán vélhetően beteg, nem vitatom, csak nem úgy és nem azon a területen, ahol az őt megfogni akarók gondolják!

Ő beteges hatalom imádattal átitatott hamis megváltó!

Sok bajunk lesz vele!


2 komment


h i r d e t é s

betöltés..

;