fbpx Titkosszolgálat van rajtam! Mit tegyek? | CIVILHETES

h i r d e t é s

Titkosszolgálat van rajtam! Mit tegyek?

Olvasási idő
3perc
Eddig olvastam

Titkosszolgálat van rajtam! Mit tegyek?

2021. április 11. - 18:20

 

Sokan úgy élik életüket, hogy be vannak szarva.

Ez adódik a rendszerből, amiben élnek, családi környezetből és a kommunikációból, ami azt sejteti, hogy a Big Brother követő tekintete állandóan megfigyelés alatt tart. Ráadásul a veled bekövetkező események visszaigazolják mindezek igazságtartalmát! Majd mindenhol rémeket látsz, ellened irányuló összeesküvést sejtesz és ráállsz egy pályára, melyben átalakítod önmagad. Ha tényleg vannak megfigyelőid és miért ne lennének, hát pont ez a céljuk. Nem kell bevinni téged sehova vallatni, nem kell a nemiszervedbe áramot vezetni (viva Hollywood), hanem önmagad programozod át legbelső valódat, gondolkodásodat és elszakadsz eredeti énedtől, aki művelte magát, olvasott, véleménye volt. Egy olyan paranoid helyzetbe kergeted magad, amikor állandó megfelelési kényszerben élsz. És kinek akarsz megfelelni? Egy kényszerképzetnek, melynek kialakításában valóban van szerepe a szolgálatoknak, kommunikációnak, de az operatív munkát magadon pont te végzed el! Kívülről csak a súgás búgás jön. Ez a súgás-búgás indukálja benned azt a kényszert, hogy dobd el a könyvet, műveltséget, logikát, süllyedj le egy szintre, ahol mindent „központilag” lehet az agyadba táplálni. Lásd, mit ír a Korán erről a súgás- búgásról:

Mondd: Menedéket keresek az emberek Urában, (Korán 114:1)

Itt a belső tényezők elleni védekezés merül fel, mely ellen az egész emberiségben senki sincs védve.

The King (or Ruler) of Mankind, (Quran 114:2)

The God (for judge) of Mankind,- (Quran 114:3)

A Sugdolózó gonoszától, mi elillan (miután duruzsolt), (Korán 114:4)

A gonosz mindenféle ravasz módon belopja magát az ember akaratába. Ez a hatalom lehet a Sátán, másik gonosz ember, vagy magának az egyénnek egy elhajlása, kisiklása, mely saját akaratából következett be: „Ekképpen tettünk meg minden Prófétának ellenséget, az emberek és Dzsinnek Sátánjait, akik egymásra sugallnak, szóvirágokkal ámítanak.” (6:112). Titokban gonosz dolgokat sugdolóznak, duruzsolnak, majd odébb állnak, ezzel rejtelmessé, csábítóvá téve magukat.

Ki az emberek keblében súg-búg, (Korán 114:5)

Dzsinnek között és emberek között. (Korán 114:6)

Itt megjelenik a gonosz belső hang forrása: 1. emberek, kik körbevesznek és kiket látunk, 2. láthatatlan lelkek, melyek bennünk dolgoznak. Aki Allahra hagyatkozik, nem érheti baj és semmi nem árthat belső spirituális életének.

Ma már nincs sok kém, megfigyelő. Minek, amikor az online térben magadat jelented fel naponta százszor. Ma profilozók, elemzők vannak, akik az általad magadról adott mintát elemzik. Ezt összevetik bankszámlád adataival, mobil adatforgalmaddal, helyváltoztatásoddal, utazásaiddal és kialakul rólad egy sokkal pontosabb kép, mintha öt besúgó rólad szubjektív jelentést írna. És mi van akkor, ha rajtad vannak? Az a dolguk. Te adsz nekik munkát! Annyi adatot közölsz magadról, hogy szegények fel sem tudják dolgozni! Szerintem nem baj, hogy ez így alakult. Talán hosszú távon ez is hozzájárul egy fegyelmezettebb felhasználói magatartás kialakulásához.

Be vagytok attól is szarva, hogy miket mondtok és hogy mondjátok. Még magánbeszélgetésekben is virágnyelvet használtok. Az igaz, hogy vannak szavak, melyek elhangzásakor rákapcsol a beszélgetésekre egy automatikus lehallgatás, pl. ilyen az Allah akbar, bomba stb., de Gordon Welchman (1906-1985), zseniális brit-amerikai matematikus munkássága megalapozta a meta-adat analízist, ami megreformálta a hírszerzés metodológiáját. Ennek alapján elsősorban nem az elhangzó beszéd a lényeg, hiszen az sok esetben eljátszott, hamis tartalom is lehet, hanem az, hogy kik között jön létre a kapcsolat és milyen gyakorisággal. Ez a lényeg. Bármit mondhatsz, nem bír olyan fontossággal, mint az, hogy kivel beszélsz és hányszor. Úgy, hogy nem kell megijedni. Biztos, hogy sosem tudod meg, mikor vannak rajtad, mert ha észreveszel valamit, akkor az a szomszéd, vagy valaki más, nem a titkosszolgálat.

Mindezt nem azért írtam le, hogy felfedjem a szolgálatok munkáját, hiszen ez nem titok, erről dokumentumfilm, nyilvános irodalom is hírt ad. Célom az, hogy ráébredj magad is, hogy kikkel és hányszor lépsz kapcsolatba. Ha ennek alapján vizsgálod saját társaságodat és a rájuk szánt időt, rájössz, mennyi üres alak vesz körül, akiknek többsége súg-búg és ezzel ugyanazt indukálja, mint a téged manipuláló algoritmusok. Rájuk kattansz, még több időt töltesz velük még nagyobb gyakorisággal, végül ők is átprogramoznak. Ez csak akkor nem fog sikerülni, ha megmaradsz ugyanaz az egyéniség, aki éppúgy olvas, műveli magát, mint annak idején. Ami pedig a két végpont közti kapcsolatot illeti, az egyik legyél Te, a másik Allah (SWT) és nem fog rád kattanni senki, bármilyen gyakorisággal menjen ez a kontakt végbe. Ha így teszel, semmi okod nem lesz a beszarásra, mert a te Big Brothered egyedül Allah (SWT). Neki fontos vagy! Ő személyesen foglalkozik veled! A másik oldalon csak egy gép van és annak nem vagy fontos. Szóval ne ijedj meg. Szubhanallah! Ugye milyen fantasztikus a Korán?

Címkék: 

 

Kommentek

h i r d e t é s