h i r d e t é s

Több helyen szünetel a betegellátás Budapesten

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Több helyen szünetel a betegellátás Budapesten

2019. július 03. - 10:46

 

Szünetel a betegellátás és előjegyzés a Szent Margit Rendelőintézet telephelyein

A kép illusztráció! - Forrás: Keeping Current Matters

Áramellátási gondok miatt szünetel a betegellátás és előjegyzés a Szent Margit Rendelőintézet telephelyein - közölte Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata szerdán az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint az áramkimaradást egy munkagép okozta a rendelőintézet Vörösvári úti telephelyéhez közeli Váradi utcában, ami miatt leállt rendelőintézet szervere is. 
Ezért átmenetileg minden telephelyen - így a Vörösvári út 88-96., a Csobánka tér 6. és a Laktanya utca 4. alatt - szünetel a betegellátás.

A laboratórium telefonos előjegyzésében már tudnak új időpontot adni, azonban az egyéb szakrendelésekre érkező pácienseknek várniuk kell - írta az önkormányzat.
A hiba elhárításán és a rendelőintézet informatikai rendszerén már dolgoznak a szakemberek, addig a betegek türelmét kérik. (MTI)

Frissítés (2019. július 3. 14:31)

Áramkimaradás volt a Szent Margit Rendelőintézetben
A Szent Margit Rendelőintézet telephelyein műszaki hiba okozta áramkimaradás volt a reggeli órákban, a hibát elhárították, a betegek ellátása 10:30-kor folytatódik. 

A Szent Margit Rendelőintézet Vörösvári úti telephelyén a Váradi utcában zajló útfelújításon dolgozó munkagép okozott hibát, így áramkimaradást, emiatt leállt a Szent Margit Rendelőintézet szervere is. A hibát sikeresen elhárították, újra van áram a Szent Margit Rendelőintézet mindhárom telephelyén (1032 Budapest, Vörösvári út 88-96., 1039 Budapest, Csobánka tér 6.,  1033 Budapest, Laktanya utca 4.). (ÖTS)


 

h i r d e t é s