h i r d e t é s

Több, mint 10 millióból ünnepelhetünk Esztergomban

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Több, mint 10 millióból ünnepelhetünk Esztergomban

2016. november 21. - 10:38
0 komment

A Széchenyi tér tavalyi díszkivilágítása - Forrás: infoesztergom.hu

Azt kérdeztük a Városházától, hogy mennyibe kerülnek a városi költségvetésnek az adventi, ünnepi rendezvények a műlyégpálya.

1. "November végétől műjégpályával várja a korcsolyázni vágyókat Esztergom önkormányzata a Széchenyi téren. "Mennyibe kerül az Önkormányzatnak a 10×20 méteres jégpálya?
A 200m2-es jégpálya 2016. november 25. - december 30. közötti időszakban legalább 8 órán keresztül ingyenesen használható, ingyenesen bérelhető korcsolyákkal melyhez a vállalkozó részéről személyzet is tartozik, ez mindösszesen 2.950.000 Ft + Áfa.

2. Az adventi rendezvény önkormányzati rendezvény vagy pedig a már szokásosnak tekinthető külsö rendezvényszervezés önkormányzati támogatással? Ebben az esetben mennyivel, hány forinttal támogatja a rendezvényt az önkormányzat?
Az Adventi Vásár 2016. november 25. - december 31. közötti időszakban, összesen 37 napon át fog tartani, az öt hétvége alatt (péntek, szombat, vasárnap) országosan ismert előadókkal (többek között: Bereczki Zoltán, Kiki, Hevesi Tamás, Caramel, Peter Sramek, Tóth Gabi, Apostol, Takács Nikolas, TNT, részletek a csatolt programban), hét közben helyi óvodáknak, iskoláknak, zenekaroknak lehetőséget adva a karácsonyi színpadi program előadására, továbbá Szilveszteri koncertsorozattal, tűzijátékkal. Ez összesen bruttó 8.000.000 Ft, a programsorozat ingyenesen látogatható.


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s

Clicky