h i r d e t é s

Több mint 70 millió forintot ajánlott fel a nyomravezetőnek az amerikai robbanás/robbantás után

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Több mint 70 millió forintot ajánlott fel a nyomravezetőnek az amerikai robbanás/robbantás után

2020. december 26. - 13:33

 

Az egyik neves üzletember egy igen jelentős összeget ajánlott fel azoknak, akik értékes információkkal tudnak szolgálni a pénteki robbanásról/robbantásról.

Marcus Lemonis - Forrás: Daily Mail

A nyomozást vezető FBI gyakorlatilag mindenkit mozgósított annak érdekében, hogy felgyorsítsák a folyamatot, és a lehető leghamarabb válaszokat kapjanak a kérdéseikre, mert lehetséges, hogy terrorcselekmény történt Nashville-ben.

Óriási pusztítást végzett a detonáció, ami egy lakóautóból indult. A robbanás senkit sem ölt meg, de hárman megsérültek. A sérüléseik azonban nem súlyosak, így elkerülték a tragédiát, ami óriási is lehetett volna.

Mivel a rendőrség a gyanús jármű miatt biztosította a területet, nem voltak áldozatai a robbanásnak, ugyanakkor emberi maradványokat találhattak a detonáció közvetlen közelében. Egyelőre nem tudni, hogy egy merénylőről, vagy egy a lakóautóban lévő áldozatról van szó.

Nagy erőkkel zajlik a nyomozás, és számos szakértőt vontak be az ügybe. Marcus Lemonis, ismert üzletember is hamar reagált a történtekre, majd felajánlott egy 250 000 dolláros jutalmat azoknak, aki olyan információkkal szolgálnak, melyek által letartóztatásra, elfogásra kerülhetnek a felelősök.

A híres üzletember hangsúlyozta, nem terrorizálhatják ebben a formában az utcáikat. (liner.hu)

Kapcsolódó cikkek: 

 

Kommentek

h i r d e t é s