fbpx Többeknek sikerült forgalommal szemben autózni az M3-ason és az M0-áson - VIDEÓ | CIVILHETES

h i r d e t é s

Többeknek sikerült forgalommal szemben autózni az M3-ason és az M0-áson - VIDEÓ

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Többeknek sikerült forgalommal szemben autózni az M3-ason és az M0-áson - VIDEÓ

2021. július 21. - 08:34

 

A megdöbbentő húzásokat a Magyar Közút kamerái rögzítették. 

Az elmúlt napokban ismét több elképesztő eset történt, mikor forgalommal szemben hajtottak felelőtlen sofőrök, nem is akárhol, hanem a forgalmas M3-as autópályán és M0-ás autóúton, veszélybe sodorva ezzel saját magukat és a többi közlekedőt is. Szerencsére személyi sérülés nem történt, de a társaság szakemberei nem győzik hangsúlyozni, mennyire életveszélyesek ezek a manőverek.

Július 16-án, pénteken az M0-ás autóúton, 17-én, szombaton délután pedig az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán döntött úgy ismeretlen okból egy-egy sofőr, hogy nem megfelelő számukra a szabályos menetirány. A közösségi oldalakon megjelent információk szerint az M0-áson a sofőr a középső sávban haladva állóra fékezett, majd megfordult az autóút kellős közepén és úgy haladt tovább. Az M3-ason szembehajtó sofőr pedig legalább 4-5 kilométeren keresztül haladt a forgalommal szemben.

A társaság az ilyen esetek elkerüléséért indított már korábban is kampányt „Tartsd az irányt” címmel. Ezen a linken további információk is elérhetőek a kampányról, hogy mit tesz a Magyar Közút és mit tehetnek a közlekedők az incidensek megelőzése és kezelése érdekében.


 

Kommentek

h i r d e t é s