h i r d e t é s

Töltött káposzta "kéretlenül"

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Töltött káposzta "kéretlenül"

2022. február 25. - 05:36

A Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete hagyományos ingyenes ételosztását a hónap utolsó vasárnapján tartja Debrecenben.

Vendégségbe hívjuk a nehéz sorsú felebarátainkat 2022.február 27.-én (vasárnap) 11:00-12:00 óra között Debrecenben, a Petőfi térre, az aluljáró előtti területre.

Jelezzük, hogy összesen 150 fő részére tudunk meleg ételt biztosítani. A menü, a korábbi kérésnek megfelelően töltött káposzta lesz, friss kenyérrel. Minden adományt az ételosztásra örömmel fogadunk.

A járványügyi szabályok alapján, előre kidobozolt ételt biztosítunk. Helyszíni fogyasztásra nincs lehetőség.

A járványhelyzet miatt indokolt egymás egészségére vigyázni, ezért kérjük mindenkitől, hogy maszkot viseljen, és a 1,5 méter távolságot is kérjük betartani.

Kézfertőtlenítési lehetőséget a helyszínen biztosítunk!

Tudjuk, nem sok, amit adni tudunk, de mindezt jó szívvel tesszük. Szeretnénk, ha többen is mellénk állnának, nem szelfit készíteni, hanem kétkezi munkát végezni a magyar társadalom legelesettebbjei érdekében. Mert adni jó.

Itt a mi térségünkben is sok ezren várják a segítő kezet, az emberi szót, szeretnének emberhez méltó életet élni. Hívunk mindenkit, aki segíteni szeretne, két kézzel, természetbeni adománnyal, vagy anyagi támogatással.

Várjuk a debreceni lakosok adományait is, elsősorban tartós élelmiszert, gyümölcsöt, burgonyát.

Aki szeretne segíteni, támogatást adni, az alábbi telefonszámon jelezheti.

Mobil (a hét minden napján): +36 30 9841 963

Az ételosztásra a szerkesztőség munkatársát tisztelettel meghívjuk. Egyúttal kérjük segítségüket abban, hogy nehéz sorsú embertársainkhoz eljuthasson az információ, hogy a hónap utolsó vasárnapján ételosztás lesz Debrecenben.

 

Tisztelettel

Tukoráné Kádár Ibolya

az egyesület vezetője