h i r d e t é s

Tovább erősíti digitális auditszolgáltatásait az EY

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Tovább erősíti digitális auditszolgáltatásait az EY

2018. július 17. - 14:58

 

Partneri kinevezést kapott az EY könyvvizsgálati szolgáltatások területének vezető munkatársa, Kujbus Attila. 

Illusztráció: 24.hu

A szakember évtizedes tapasztalattal rendelkezik meghatározó multinacionális cégek és középvállalatok könyvvizsgálatában, az EY-nál régiós szinten is jelentős szerepet tölt be a legújabb adatelemzésen alapuló eljárások fejlesztésében és gyakorlati bevezetésében. Célja, hogy tovább erősítse a szervezet digitális auditszolgáltatásait, ezzel hosszú távon garantálva a kiemelkedő munkát.

Partnerként dolgozik az EY könyvvizsgálati szolgáltatások üzletágánál 2018. július 1-jétől Kujbus Attila, aki többek között az innovatív fejlesztésekért felel majd a cégnél. A szakember az elmúlt években, számos auditmunka vezetése mellett, több speciális tanácsadási projektben is részt vett például a kiskereskedelem, az ipari gyártás vagy az energiaipar területén; valamint ő irányította és támogatta többek között az EY hazai és régiós, digitális rendszereinek bevezetését.

A kinevezés a továbbiakban is arra ösztönöz, hogy folyamatosan keressem azokat az új megoldásokat, amelyekkel még hatékonyabbá tudjuk tenni a könyvvizsgálatot.

Célom, hogy megerősítsük vezető szerepünket az elektronikus auditszolgáltatások területén, és élenjáró innovatív technológiák alkalmazásával válaszoljunk a digitális korszak könyvvizsgálattal szemben támasztott igényeire

– mondta kinevezése kapcsán a szakértő.

Kujbus Attila a Budapesti Gazdasági Főiskola, Pénzügyi és Számviteli Karán szerezte a diplomáját. Pályakezdőként csatlakozott az EY-hoz, és itt építette karrierjét az elmúlt években. Mérlegképes könyvelő, okleveles könyvvizsgáló, a Magyar Könyvvizsgálói Kamara és az Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) tagja. Rendszeres vendégelőadó a Budapesti Gazdasági Egyetemen.

 


 

h i r d e t é s