h i r d e t é s

Tovább folytatódik a Várkert Bazár győzelmi menetelése

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Tovább folytatódik a Várkert Bazár győzelmi menetelése

2015. február 13. - 09:10
0 komment

 

A Várkert Bazár talán az az állami beruházás, amit a legtöbbször adtak át ünnepélyesen 2014-ben, és ami ehhez képest csak nem akart elkészülni.

Most a kultura.hu-n jelent meg interjú arról, hogy lassan lezárják a teendőket a Bazár körül, amivel a "sajtó méltatlanul bánt".

Szóval többek közt ezeket mondta Gyutai Csaba, a Várgondnokság ügyvezető igazgatója:

kultura.hu: Az eddigi kiállítások mennyire voltak sikeresek? Milyen látogatószámokat produkáltak?

Gyutai Csaba: (…) Eddig nem nagyon voltak meg a lehetőségeink, hogy a népszerűsítésre koncentráljunk, hiszen többek között a Várgondnokság és a Várkert Bazár szervezetének is lefoglalta az energiáját az, hogy lezárjuk a beruházást. Még pénzügyi és műszaki folyamatokat kell menedzselnünk, meg kell felelnünk a beruházás indításakor vállalt pályázati kiírásnak, hogy a fejlesztés száz százalékosan uniós támogatottságú legyen. Sajnos azt látom, hogy nagyon méltatlanul bánt a sajtó az egész fejlesztéssel. (…)

Ezek szerint most, hogy lassan lezárják a gyakorlati teendőket, elindulhat a brandépítés?

Így van. Rengeteg a tervünk, és óriási az érdeklődés a helyszín iránt, a különböző céges és egyéb kulturális rendezvényekre már hónapokra előre nem tudunk helyet biztosítani, végig foglalt a rendezvénytermünk. Ez azt mutatja, hogy a rendezvényszervezők és a látogatók az érdeklődésükkel szavaztak, kitüntetnek bennünket a bizalmukkal.

Hogy akarnak hozzáfogni a brandépítéshez a gyakorlatban?

A Várkert Bazár saját internetes és Facebook oldalát folyamatosan frissítjük, a beruházást megelőző pályázati folyamatban pedig azt is vállaltuk, hogy egy komplex turisztikai csomagot állítunk össze, jelenleg ennek is a lezárási periódusában vagyunk. (…)

Szóval tényleg nem szabad az ilyet elsietni, hamar munka gyorsan kész, Rómát sem egy nap alatt, ilyesmik.

(Az interjút konyvtaros találta.)

 

444.hu


 

h i r d e t é s