h i r d e t é s


Ügynök volt-e Lattmann Tamás?

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Ügynök volt-e Lattmann Tamás?

2017. október 13. - 11:09

 

Egy ember, aki ennyire a semmiből jön és ennyire sehova sem tart, az vagy kapott egy isteni szikrát, hogy cselekednie kell, vagy valaki azt mondta, hogy te vagy a szikra Lattmann és gyújtogatnod kell.

MTI / Marjai János

Egyszerűen nem vagyok képes látni Lattmannt, csak egy fapofával kiülő végrehajtó ügyvédet látok, aki valamiből, valakitől, vagy pénzzel, vagy segítséggel ki van fizetve, aki Botka buktatását csak egy jó sztorinak, azon belül valaki felé csak egyszerű gesztusnak tartja.

Amikor belép a képbe, Tarjányi Péter, számomra az egész történet más irányt vesz, mert Tarjányi története a valamikori kommandó tájékán, minimum nem sima, és ezt csak a verebek csiripelik a városban.

 Nem látni programot, ideológiát, elköteleződést, saját történetet, ügyet, az egész valahogy mélyen szenvtelenül steril, üres!

Fel lehetne állítani egy igazi összeesküvés elméletet, amihez képest sorosé csak egy mese lenne az Ezer egy éjszaka gyönyörű meséiből.

Azonban ettől még nem derülne ki, hogy ki készítette fel Lattmannt, honnan tudta mikor kell belépni, majd honnan azt, hogy miként tud úgy kijönni a történetből, hogy neki egy haja szála sem görbült.

Miközben bárki, aki kívülről jön a politika közelébe, már akkor összecsuklik, mikor a gondolat megszületik. A mi Lattmannunk azonban változatlanul ott tanít a közszolgálati egyetemen, ahova Orbán keze már nem ér el.

Lattmann tartozik egy vallomással Magyarország választó jogú polgárainak, amiben elmondja, hogy valójában kitől kapott parancsot, vagy kinek állt érdekében Botka megbuktatása.h i r d e t é s

betöltés...

;