h i r d e t é s

Új Suzuki Vitarát kapott az esztergomi rendőrség

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Új Suzuki Vitarát kapott az esztergomi rendőrség

2022. május 03. - 17:36

A Magyar Suzuki az Esztergomi Rendőrfőkapitányság munkáját egy új Suzuki Vitarával segíti. A gyár és a rendvédelmi szerv között több mint hét éve tart az együttműködés.

A hazai újautó eladási piac egyik legnépszerűbb, korábban közönségkedvencnek is választott modellje, a Suzuki Vitara támogatja az esztergomi rendőrök munkáját. A Magyar Suzuki ugyanis fontosnak tartja, hogy közvetlen környezetét is segítse, így évek óta támogatja az esztergomi kórházat, helyi szervezeteket és hatóságokat. 

A rendőrséggel kötött megállapodás értelmében a jövőben egy új hófehér Vitara segíti az Esztergomi Rendőrfőkapitányság munkáját. Azért erre a típusra esett ismételten a választás, mert hazánkban ez a modell már többször bizonyított, többek között 2021-ben elnyerte a megtisztelő Év Magyar Autója díjat.

Az ünnepélyes díjátadón a Magyar Suzuki Zrt. részéről Dr. Urbán László vezérigazgató-helyettes, Krisztián Róbert operatív igazgató és Bonnár-Csonka Zsuzsanna kommunikációs vezető, míg az Esztergomi Rendőrfőkapitányság részéről Farkas Gábor r. dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, rendőrfőkapitány és Debreczeni István r. ezredes, rendőrségi tanácsos, kapitányságvezető vett részt. A rendőrség munkatársai azonnal ”állományba” vették az új gyors, megbízható és biztonságos járművet.


 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s