h i r d e t é s

Újabb képeket tett közzé Orbánék hatvanpusztai birtokáról Hadházy Ákos

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Újabb képeket tett közzé Orbánék hatvanpusztai birtokáról Hadházy Ákos

2023. március 10. - 06:23

Az országgyűlési képviselőt ezúttal is elkísérte Daniel Freund német politikus.

Forrás: Hadházy Ákos Facebook oldala

„Az utolsó simításokat végzik az Orbán-kastélyon Hatvanpusztán, már épül a luxus üvegház is, hamarosan veteményezhet Anikó asszony, lesz primőr tökük” – írta Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő a közösségi oldalán azokhoz a fotókhoz, amelyeket Orbán Győző épülő hatvanpusztai majorságáról tett közzé.

A politikust ezúttal is elkísérte Daniel Frenud német európai parlamenti képviselő, akivel korábban Orbán Győző gánti kőbányájához is ellátogattak. Ott beszéltek is a miniszterelnök apjával, be azonban nem engedte őket a telepre, mondván, nem jelentkeztek be előre. Ezt elbaszarintották – közölte a vállalkozó, majd arra figyelmeztette Hadházyt és Freundot, hogy magánterületen vannak, és felszólította őket távozásra. Azzal is fenyegetőzött, hogy rendőrt hív rájuk.

A hatvanpusztai fotókhoz Hadházy azt írta: Freunddal megállapították, hogy az Orbán családon „szerencsére nem fog a válság, Magyarország előre megy, nem hátra.

A német képviselő amúgy elmesélte, hogy a német kommunista vezető, Honecker utolsó jelmondata is hasonló volt: »Vorwärts immer, rückwärts nimmer!«. Előre mindig, hátra soha”

– fűzte hozzá Hadházy Ákos. (hvg.hu)