h i r d e t é s

Újabb videó került elő a dunai halóbelestről

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Újabb videó került elő a dunai halóbelestről

2019. június 01. - 15:26

 

Május 29-én, este 9 óra 15 perckor elsüllyedt a Hableány névre hallgató személyhajó, egy koreai turistacsoporttal a fedélzetén.

Budapest, 2019. május 30. A Személyhajósok Szövetsége (SzHSz) honlapján 2019. június 1-jén közzétett, a Jászai Mari téri kikötő egyik kamerája által rögzített videóból való képkockán az látható, ahogy a Viking Sigyn szállodahajó ütközik a Hableány turistahajóval a Margit hídnál. A Hableány turistahajó és a Viking Sigyn szállodahajó május 29-én éjszaka ütközött össze a Margit híd közelében, majd a turistahajó felborult és elsüllyedt fedélzetén 33 dél-koreai turistával és a kéttagú magyar személyzettel. A balesetben heten meghaltak, hét embert kimentettek, 21-en eltűntek. - Fotó: MTI/SzHSz

Egy szállodahajóval ütközött, minek követekeztében 7 másodperc alatt a a víz alá került.

7 ember hunyt el, 7-en túléték és 21 embert még nagy erőkkel keresnek azok közül, akik a Hableány fedélzetén tartózkodtak a tragédia idején.

Az elsüllyedt hajót napok óta próbálják felszínre hozni, eddig sikertelenül. Most azonban egy új videó látott napvilágot a szörnyű katasztrófáról.


 

Kommentek

h i r d e t é s