h i r d e t é s

Újra megszólalt a brüsszeli orgia szervezője Szájerről

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Újra megszólalt a brüsszeli orgia szervezője Szájerről

2021. február 21. - 06:11

 

David Manzheley, a brüsszeli meleg szexorgia szervezője szerint Szájer József nem neheztel rá a történtek miatt.

Bár korábban azt ígérte, nem nyilatkozik többé, most mégis megszólalt David Manzheley, annak a brüsszeli meleg orgiának a szervezője, amely Szájer József európai parlamenti képviselő politikai bukását okozta.

David Manzheley a Blikknek azt mondta, a botrányba keveredett képviselő a történtek ellenére nem neheztel rá.

"Nem hinném, hogy haragszik rám, ugyanis egy ideje rendszeresen váltunk egymással üzeneteket. Nem blokkolta a számomat, nem tett szemrehányást" – mondta David Manzheley.

A Brüsszelben élő 29 éves fiatalember hozzátette, hogy beszélgetéseik egyáltalán nem érintették a novemberi rendőri razzia politikai utóhatásait, csupán a megszokott dolgokról értekeztek. Szerinte az eset kitudódásával súlyos teher szakadt le Szájer József válláról.

Manzheley élete szép lassan visszazökkent a megszokott kerékvágásba, a szexpartik szervezésével sem állt le, de a botrány óta sokkal óvatosabb, jobban megszűri, kiket enged be a partikra. A Netflix viszont megkereste, hogy szerepeljen egy dokumentumfilmben.

A 20-25 fős, meleg szexorgia november 27-én volt Brüsszelben, a rendőrség a gyülekezési korlátozások megszegése miatt ütött rajta a partin. Szájer József két nappal később, teljesen váratlanul, még a botrány kirobbanása előtt lemondott EP-képviselői mandátumáról. Pár nappal később kiderült, hogy az ereszcsatornán menekült a rendőrök elől, és drogot találtak a táskájában. Szájer elismerte, hogy részt vett az általa „házibulinak” nevezett eseményen, de azt állította, nem tudja, hogyan került a táskájába a drog. (nlc.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s