h i r d e t é s

Utca jogásza Debrecenben

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Utca jogásza Debrecenben

2019. július 11. - 08:17

 

A Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete és a Segíts a rászorulókon facebook csoport korábbi ígéretének megfelelően elindította az Utca jogásza - Debrecenben szolgáltatását. 

Minden héten csütörtökön délután várjuk az utcán élőket, a szegényeket, akik nem tudják, hova forduljanak ügyes-bajos dolgaikkal segítségért.

Második alkalommal 2019. július 11-én /csütörtökön/ 17.00-18.00 óra között várjuk a felvilágosítást, tanácsot, információt kérőket, a Petőfi téren, a "Jog asztalánál".

Az elmúlt héthez hasonlóan - az aktualitásra tekintettel - a 2019. július 1-től induló családok otthonteremtési kedvezményéről (CSOK), a falusi CSOK igénylési feltételeiről, illetve a babaváró hitelről is szakszerű tájékoztatást kaphatnak, akik felkeresnek bennünket, a város lakosai közül.

A szolgáltatás természetesen ingyenes.

Mi jogi képviselet nem tudunk vállalni, abban segíthetünk, hogy tájékoztatást adunk arról hova lehet fordulni, illetve közreműködünk kérelmek, beadványok, hivatalos papírok kitöltésében, elkészítésében.

Előre is köszönjük segítségüket a nyilvánosság tájékoztatásáról, közreműködésüket abban, hogy mind több nehéz sorsú embertársunk szerezhessen tudomást erről a lehetőségről.

 

Debrecen, 2019. július 09.

Tisztelettel

Tukoráné Kádár Ibolya
az egyesület elnöke


 

h i r d e t é s