fbpx Vágó István telefonál | CIVILHETES

h i r d e t é s

Vágó István telefonál

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Vágó István telefonál

2021. október 16. - 06:12

 

A DK minden eszközt bevet, hogy Dobrev Klárára szavazzanak még.

Vágó István nem sokkal a DK-ba való belépése után - Forrás: mno.hu

Egy fővárosi olvasónk írta, hogy péntek este, kevessél 19 óra előtt megszólalt a telefonja, a vonal túlsó végén Vágó István hangjával.

A tévéből megismert DK-s prominens közölte, hogy Márki-Zay Péter populista, elárulja az összefogást és vele a választásokig sem marad együtt a szövetség.

Az SMS-ek után egy ilyen telefon hangvételén már csak háborog az ember és talán ideje volna frissítenie a DK-nak a címlistáját, mert ezen a számon sem ért már el a Demokratikus Koalíció olyan embert, akit el tudna vinni még egy szavazatért előválasztani.

Kihallatszik egyfalyta zsarolás is a telefonból, hiszen arra utalni, hogy csak Dobrev tudja összetartani az ellenzéket a választásokig, az csak a DK-s szíveket melengeti, elképzelhető, hogy többen lesznek szombat estére, akik szerint meg, negatív kampány ide, zsarolás oda, mégsem a DK miniszterelnök-jelöltjében látják a korszakváltás vezetőjét.

Azt pedig megjósolni sem lehet, hogyha a fentebb leírt eredmény születik az előválasztáson, akkor a DK fejet hajt-e és beáll-e a győztes mögé.

Nekem személy szerint a legutóbbi önkormányzati kampány jut eszembe, amikor is a DK akkorát mozgott, hogy sok helyen szétverték az évekig vigyázott összefogást és az utolsó pillanatban kifaroltak több helyen is belőle. 

Most, ne legyen így, mert akkor marad Orbán és a Fidesz.


 

h i r d e t é s