h i r d e t é s

Választási bukás esetén Németh Szilárd minden gond nélkül lehetne faék

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Választási bukás esetén Németh Szilárd minden gond nélkül lehetne faék

2018. február 13. - 13:16

 

Németh /R=Rezsibiztos/ Szilárd közösségi oldalán egy ellenzéket ostorozó fideszes videót osztott meg, összhangban pártja menekültellenes mantrájával. - írja a gepnarancs.hu.

Forrás: gepnarancs.hu

A Fidesznek a választási programja három szó: Soros, migráns, Brüsszel. Tartalmi ügyekkel, az ország sorskérdéseivel pártunk és kormányunk nem kíván foglalkozni, úgy vélik, a nyerő lapok náluk vannak.
Orbán személye a garancia

A közvéleménykutatók adatait látva Orbán tábora rendíthetetlen, bármit csinál a bandagazda, kitartanak mellette. Számukra pedig, nem a program a fontos, hanem Orbán személye a garancia. Hogy mire, azt nehéz megmondani, hisz’ a mintegy kétmillió ember egy nagy massza, amelyet úgy gondolom, hogy érzelmi alapon tart az “örökös miniszterelnök” egyben.

Az értelemre nincs szükség, a gondolkodás az káros az egészségre.

A rezsibiztos oldalára azonban egy gondolkodó ember írt, igencsak vitrioloskommentet.

“Több ember van, akit tudok tisztelni a Fideszben, de közülük a legjobban akkor is Németh Szilárdot. Ugyanis aki ily csekély szellemi képességek birtokában ilyen mérhetetlen elszántsággal, vehemenciával és meggyőződéssel tudja előadni azt az elképesztő és józanésszel felfoghatatlan hazugság áradatot, amit sok munka órán keresztül, éjszakánként írtak valami irodai szobában, és Önnek Szilárd, ezt ugyan ennyi időn keresztül magolnia kellett, hogy aztán prezentálhassa a hívők, és nem elhivők körében, az az ember az én értékrendem szerint semmi mást nem érdemel, csak tiszteletet!

Amiatt sem kell aggódnia, ha befuccsol az egész biznisz áprilisban, vagy esetleg idő közben, leghosszabb esetben 4 év múlva, hogy fentebb említett hiányosságai miatt nem talál munkát, hiszen az intelligencia nem velünk született dolog! Ezt bizony sok gyakorlással, játékokkal lehet fejleszteni!

És ha még az Ön által birtokolt kogníció is módosulna, akkor biztosra vehetnék, hogy az IQ -ja 2-vel is emelkedhetne, tehát minden gond nélkül lehetne faék élete hátralévő részében! Sok sikert kívánok mindennek eléréséhez! Addig is maradok őszinte csodálója tenger mély tisztelettel”

A többi néma csend

Kíváncsi voltam, hogy Németh felveszi-e a kesztyűt, reagál – e az őt ért kritikára. Hétfő estig nem tette. Ahogy látom, az oldalon ez nem is szokás. Németh is – mint a főnöke – kinyilatkoztat, majd magasról tesz arra, hogy mit is gondolnak az “zemberek”.

gepnarancs.hu


 

h i r d e t é s