h i r d e t é s

Varázserejű hatóanyagok

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Varázserejű hatóanyagok

2020. január 16. - 09:48

 

A Helia-D termékek minőségileg kifogástalan, szinte varázserővel bíró hatóanyagokat tartalmaznak. A kozmetikumokban különféle csodálatos összetevők rejlenek, amelyek együttes erővel a lehető legmagasabb szinten fejtik ki hatásukat, hogy megfeleljenek a termékkel szemben támasztott elvárásoknak.

Forrás: heliad-d.hu

Hatóanyagok és hatásaik

Az alábbi lista a teljes igénye nélkül bemutatja az egyes hatóanyagokat és azok hatását.

  • Alma őssejt 

A PhytocellTech Malus Domestica egy különleges, svájci almából kinyert, aktív őssejt tartalmú hatóanyag, amely könnyűszerrel felveszi a harcot a sejtek idő előtti öregedésével, hiszen bizonyítottan lelassítja ezt a folyamatot. 

  • Argán őssejt 

Az argán őssejtet a Marokkó délnyugati részén honos argándióból nyerik ki. Az őssejt képes arra, hogy növelje az őssejtek aktivitását a bőrszövetben, amelyek alapvetően az öregedés során sajnos lecsökkennek.

  • Fekete nadálytő őssejt 

A kivonat a fekete nadálytő gyökeréből állítható elő, speciális őssejt technológia révén. Egyik legfontosabb jellemzője, hogy képes biztosítani az epidermális őssejtek termelődését, ezáltal pedig támogatni tudja a fiatal sejtek képződését. Ezenkívül felel még a bőr hyaluronsav tartalmának biztosításáért is.

A Helia-D-nél kapható Professional márka termékei között találhatóak meg az alma őssejtes kozmetikumok mellett a fekete nadálytő őssejtet tartalmazó krémek is, mint például a Professional Hyaluron Fekete Nadálytő Őssejtes Krém.

  • Hydroveg R

Ez egy hidratáló komponensekből felépülő komplex, amely azontúl, hogy azonnal, de nagyon intenzíven is képes kifejteni hatását. A bőr egyensúlyát már molekuláris szinten képes visszaállítani, valamint stimulálja a bőrsejteket, így annak felszíne sokkal puhábbá és rugalmasabbá válik.

  • Hyaluronsav

Ez egy természetesen képződő, tiszta kenőanyag az emberi szervezetben. Elsősorban a kollagén rostok védelméért és a rugalmasság biztosításáért felelős. Főbb felhasználási területe a hidratálás, ránctalanítás és ízületi betegségek fájdalomcsillapítása.

  • Kukoricacsíra olaj

A hidegsajtolással kinyert hatóanyag esszenciális zsírsavakat tartalmaz. Kiváló gyulladáscsökkentő és visszérösszehúzó hatású összetevő.

  • Ligetszépeolaj

Bőrpuhító, valamint bőrápoló, Omega-3 és Omega-6 zsírsavakban gazdag hatóanyag. Kiválóan alkalmazható allergiás eredetű ekcéma kezelésére.

  • Orchidea őssejt

Az orchidea őssejt hatékonyan növeli a bőr fiatalos aktivitását. Látványosan képes csökkenti a felső szemhéj megereszkedését, valamint a növelni a szem nyitottságát.

  • Shea vaj

A shea vaj egy varázslatos hatóanyag, amely ellágyítja a ráncokat, finomítja a bőrt és visszaszorítja a pattanásokat. Mindez köszönhető a benne rejlő E-vitaminnak és béta-karotinnak.

  • Vörösáfonya őssejt

Elsősorban az arckrémek tartalmazhatják, hiszen azok az őssejt által képesek védeni a bőrt a nap káros sugarai és a digitális öregedés ellen.


 

h i r d e t é s