h i r d e t é s

Várkonyi Andrea visszatér

Olvasási idő
3perc
Eddig olvastam

Várkonyi Andrea visszatér

2021. május 06. - 06:17

 

Igaz, egyelőre csak egyetlen este erejéig, egy jótékonysági gála műsorvezetőjeként, ahol Tilla és Stohl András társa lesz a műsorvezetésben.

Várkonyi Andrea - Forrás: magyarnarancs.hu

Nyilván mindenki tudja, hogy kicsoda Várkonyi Andrea, és az sem titok senki előtt, hogy miért olyan nagy szám, hogy ismét a képernyőn láthatjuk. Ha mégis volnavalaki, aki nem tartja rajta figyelő tekintetét az élet lüktető pulzusán, és emiatt – alulinformáltságból kifolyólag – azt sem tudja, hogy nevezett hölgyet eszik-e, vagy isszák, annak a kedvéért a Hírklikk összefoglalta a legfontosabb tudnivalókat.

Várkonyi Andrea (a bulvár sajtóban Andi) orvosként végzett az egyetemen, műsorvezetőként dolgozott különböző televízióknál, legutóbb például Mészáros Lőrinc volt feleségének csatornájánál, ahonnan távoznia kellett, mert túlságosan közel került a valamikori gázszerelőből lett milliárdoshoz. Olyannyira közel kerültek egymáshoz, hogy hamarosan össze is házasodnak, és egy igen szép, nagy házban fognak élni, amely ingatlanszakértők szerint 3 milliárd forintot kóstál. De még az sem kizárt, hogy nem abban a kulipintyóban laknak majd, hanem egy ahhoz közeli másikban, merthogy a svábhegyi házikó mellé vásároltak egy másikat is. Sosem lehet tudni, ha az egyik nem tetszik, még mindig ott van a másik.

Nézzék el nekünk, ha kicsit előreszaladtunk a történetben! Olyanok vagyunk, mint a gyerek, aki első iskolai napját meséli el odahaza: túl sok mindent szerettünk volna egyszerre elmondani Önöknek. Például azt, hogy Várkonyi Andrea, amikor otthagyta a leendő férje volt feleségének a tévécsatornáját, azt mondta, hogy a jövőben nem kíván tévésként dolgozni, mert van más dolga is, mégpedig az, hogy a médiacégével szeretne foglalkozni. És ez teljes mértékben fedi a valóságot, mert tényleg lett neki egy médiacége, történetesen ugyanabba a házba bejegyezve, ahol Mészáros Lőrinc tulajdonosként van számon tartva.

Mészáros Lőrincről most nem mondanánk sokat, őt és nem mindennapi történetét mindenki ismeri. Egyszerű, kétkezi gázszerelőként kezdte pályafutását, valamint Orbán Viktor földijeként és barátjaként, sokak szerint – ez utóbbit nem mi mondjuk – strómanjaként. Egy nyilatkozatban elmondta az érdeklődőknek, hogy miként lett milliárdos: úgy emlékszik, hogy kellett hozzá egy adag szerencse, szorgalom, és azt sem tagadta, hogy Orbán Viktor ismeretsége sem mindig jött neki rosszul. Az út tehát mindenki előtt nyitva áll, mert szerencséje bárkinek lehet, szorgalma is, már csupán Orbán Viktorhoz kell közel kerülni. Ez sem nagyon nehéz, az a néhány testőr, akik a miniszterelnököt körülveszik, tényleg nem lehet akadály.

Megint elkalandoztunk, pedig, Várkonyi Andreánál kellett volna leragadnunk. Ott, hogy a szőke műsorvezető nem akárhol, hanem a TV 2-ben tér vissza a képernyőre. Ez a képernyő a hozzá tartozó tévétársasággal együtt tulajdonilag Mészáros Lőrinchez köthető, de ez vélhetően csak a véletlen műve, nem kell semmi mögöttes összefonódást belegondolni. 

Amikor még úgy volt, hogy Andi nem tér vissza, akkor azt is nyilatkozta, hogy nála csak olyan férfi jöhet számításba, aki képes átugrani egy intellektuális szintet. Nem kell persze mindenáron Nobel-díjas szintugrókra gondolni, az általa elvárt intellektuális szint ugyanis a jelek szerint nem félelmetes, elérhetetlen magasságokban található. Lám, Mészáros Lőrinc – hiába, hogy gázszerelőként kezdte – nemcsak megugrotta ezt az intellektuális szintet, de mindezt még egy húszmillió forintos eljegyzési gyűrűvel is alátámasztotta.  

Ez a Mészáros Lőrinc egyébként ugyanaz a Mészáros Lőrinc, aki okosabbnak mondja magát Zuckerbergnél. Ami – az igazat megvallva – nem nagy kunszt, a Facebook atyjánál még Kósa Lajos is okosabb, Deutsch Tamásról most nem is szólva. Mészáros Lőrinc viszont nem csak hivalkodott az okosságával, de mindezt be is bizonyította: néhány hónappal ezelőtt például egy fiataloknak szóló szakmai versenyen beszélt a magyar jövő letéteményeseihez, és azt mondta nekik útravalóul, hogy – vigyázat, szó szerinti idézet következik! – ne legyetek bátortalanok, legyetek bátorak!

Lehet, hogy csak nyelvbotlás volt, és bútorokat akart mondani, sosem tudjuk meg. Várkonyi Andrea viszont, amellett, hogy a médiacégével van elfoglalva, valamint a minden bizonnyal fényes esküvőjére készül, visszatér a képernyőre. Ez a visszatérés minden másnál ékesebb bizonyítéka annak, hogy igenis, vannak jó hírek, csak meg kell találni őket.

Ezt a mesét is azzal fejezzük be, mint sok más, a NER-hez köthető csodás történetet: és boldogan élnek, amíg meg nem halunk. (Hírklikk)


 

Kommentek

h i r d e t é s

h i r d e t é s