h i r d e t é s

Világállam

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Világállam

2021. június 19. - 15:36

 

Különösen csípem, amikor ez a felcsúti egyén jog- és állambölcselőként nyilatkozik meg!

Most például, a szovjet csapatok kivonásának harmincadik évfordulója alkalmából a szokásos Sorosozás és Brüsszelezés mellett ez a hős, aki egymaga késztette távozásra a világ legrősebb hadseregét, a most is nemzeti szabadságharcot vívó férfiú, aki Platónnak, Kantnak, Hans Kelsennek (is) képzeli magát, kifejtette, hogy "a nemzeti parlamenteknek kellene képviselőket küldeniük az Európa Parlamentbe". Továbbá a nemzeti parlamenteknek jogot kell adni arra, hogy megakasszák az uniós jogalkotást!"

Vannak kiegészítő javaslataim:

Csak Orbán jelölhessen képviselőket a "nemzeti" parlamentekbe!
Nem csak a magyarba! Valamennyibe! Az Unió összes tagországában! Sőt! Az egész világon! Akkor minden vita, konfliktus egy csapásra megoldódna!

Miközben írom, egyben tovább is fejlesztem az elgondolást!

Orbán nevezze ki a világ összes állam- és kormányfőjét!
Farkas Flórit például Kanada, Borkait Új-Zéland. Simonkát az Egyesült Királyság, Boldogot Japán kormányfőjévé.
Szájer mehetne Mombassába (Kenya), Kövér Ugandába, Kocsis Máté Jordániába, Semjén Nigériába!
Sőt! Áder régi álma tejesülne: ENSZ főtitkár! Matolcsy pedig a Világbank örökös elnöke lehetne!
Polt menne az Európai Ügyészség, Varga Judit az Európai Bíróság élére!

Nem önzetlenül oldja meg az egyelőre csak Magyarországon Kedves Vezető a világ gondjait! Ezt nem is lehet tőle elvárni!
Ő és családja e nemes, és vállgörnyesztő tevékenység ellenében (a természetesen az erőfeszítésekkel arányban nem álló, inkább csak jelképes értékű) kizárólagos koncessziós jogokat kapna mindenütt a kavicsbányászásra, az autópályák üzemeltetésére, a magán-nyugdíjpénztári alapok kezelésére, a turizmusra, a vendéglátásra és idegenforgalomra, a légiközlekedés üzemeltetésére, a nemzeti sportfejlesztési progaramokra és beruházásokra, a hőerőművek működtetésére, pénzverésre és az űrprogramok lebonyolítására (kis kitekintéssel a Hold, a Mars és egyéb bolygók, égitestek gazdasági kihasználására).

Orbán főhadiszállása a Ferenc József-Földre száműzött luxemburgi nagyherceg palotájában lenne (tetű libsi, de kapott a pofájára!), közvetlen hozzáféréssel az Egyesült Államok és Oroszország atomarzenáljához. Ha mégis renitenskedni próbálna valaki.

Jut eszembe: Putyin és Hszi Csen Orbán tanácsadói lennének, Trumppal, Netanjáhúval és Erdogannal együtt, mint világ-biztonsági tanács.
Hát nem szép? Világbéke!

Szívesen folytatnám, de most hozzák az esti gyógyszereimet!
Azaz Orbán gyógyszereit.
Az pedig überel minden más programot, még a francia meccsre vonuló úgynevezett drukkerek "Vesszen Trianon" skandálásnak megtekintését is, a Karmeliták kolostorának erkélyéről!

(Mit fog itt ma kapni szegény Mbappé, saját jogon, és Clemencau számlájára is!)

Mert, aki nem szedi be időben, dühöngeni kezd, és gumicellába kerül. A diliházban nem ismernek tréfát! Minden Napóleon, püspök, parlamenti képviselő és Nobel-díjas egyforma bánásmódban részesül! Kivétel nélkül! Ez az igazi demokrácia! Sőt! Kommunizmus: mindenkinek szükségletei szerint! (Vesd össze: A gothai program kritikája, 1853.)

Címkék: 

 

Kommentek

h i r d e t é s

h i r d e t é s