h i r d e t é s

Völner és Orbán a két vasutas

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Völner és Orbán a két vasutas

2016. május 15. - 10:00
0 komment

 

Két jogász vasúti beruházásai

Völner az esztergomi vasúti-rom fejlesztő!

Most már el kellene számolni a pénzekkel!

Május közepén Völner Pál sajtótájékoztatón számolt be az Esztergomi járás fantasztikus fejlesztéséről az új bicikli utakról.

Völner a mindig mosolygós vasút romosító, most újabb lehetőséget tárt fel az ellenőrizetlen vagy nehezen ellenőrizhető állami pénzköltésre.

Völner aki a választások előtt három hetente avatta a Budapest Esztergom át nem adott vasútvonalat, államtitkárként, most már időszerű volna, ha el is számolna vele. Kinek a zsebét tömték tele, miért lett ilyen lassú a 21. század ezen vasúti rendszere. Miért lett drágább ez a nyomorult elővárosi vonal felújítás 52 kilométere, mint a Drezda Berlin vonal rekonstrukciója több mint 200 km hosszan 2 sínpárral 200 km sebességgel. Az esztergomi vonal átlagsebessége alig több mint 30 km/óra, már annyira alacsony, hogy y érdemes lenne 21. századi vasút imitációnak nevezni, nem elővárosi vasútvonalnak.

Völner bezáratott egy cementgyárat Lábatlanon, építtetett egy vasúti romot, majd egy alig működő 2,5 milliárdos kompot, most jön az újabb buli!


 

Kommentek

h i r d e t é s