h i r d e t é s

A kelenföldi vasútállomáson és környékén tartott köztisztasági akciót a BKK

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam
a- a+

A kelenföldi vasútállomáson és környékén tartott köztisztasági akciót a BKK

2021. október 19. - 13:50

A XI. kerületi Etele tér, valamint a kelenföldi metró- és vasútállomás környékén tartott köztisztasági akciót a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) - tájékoztatta a vállalat kedden az MTI-t.

Forráy: Guide.me

A hétfő éjszaka és kedd reggel tartott akcióban a főváros tulajdonában lévő közszolgáltatók, valamint állami és civil szervezetek egyaránt részt vettek - közölték.

Az akció keretei között a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Készenléti Rendőrség támogatásával a főváros több forgalmas közterületén állandó rendőri jelenlétet biztosít - írták. A kelenföldi pályaudvar környékén napközben folyamatosan vannak járőrök, éjszaka pedig visszatérően ellenőriznek a rendőrök, akikhez bármilyen bűncselekmény vagy szabálysértés észlelése esetén fordulni lehet.

A "Tiszta és biztonságos Budapestért" kampány keretében a BKK korábban a Széll Kálmán tér, az Örs vezér tere, a Boráros tér, a Déli pályaudvar, a Margit híd budai hídfő és a Rákóczi tér közös köztisztasági akcióját szervezte meg, legutóbb pedig partnereivel visszatért a Boráros térre - emlékeztettek a közleményben. (MTI)