h i r d e t é s

A számfestő készletek mindenki számára előnyösek lehetnek

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

A számfestő készletek mindenki számára előnyösek lehetnek

2022. augusztus 15. - 10:23

Függetlenül attól, hogy az emberek észreveszik vagy sem, valószínűleg az egész életük során stratégiákat dolgoznak ki a stresszel történő megbirkózásra. Ez lehet egy kis séta az erdőben, hogy elcsendesítsék a nyugtalan elméjüket, vagy boxzsák a pincében, hogy felszabadítsanak egy kis energiát. A művészet pedig egy másik nyugtató, stresszoldó tevékenység, amelyről azonban sokan megfeledkeznek a felnőttkor felé haladva.

Forrás: kreactivity.hu

Ha valaki ugyanis nem igazán volt ügyes ebben az iskolában, akkor talán eszébe sem jut, hogy felnőttként újra próbára tegye magát. De van egy kulcsfontosságú különbség: most senkit nem osztályoznak, itt a legfontosabb a stressz kezelése, nem pedig a fokozása.

Sokak számára a Kreactivity Webáruház természet számfestő készletei kínálják a szükséges meditatív, pihentető menekülést. Igen, itt ugyanazokra a készletekre gondolunk, amelyeket sokunk használt gyerekként.

Mindenki számára elérhetővé teszik a művészetet

Sokan vannak ezen a világon, akik szeretik a művészetet, de úgy érzik, soha nem tudnának saját alkotást létrehozni. Ahelyett, hogy megpróbálnák, beletörődnek abba, hogy ők csak a művészet imádói lesznek.

A számok alapján történő festés viszont azzal az előnnyel jár, hogy mindenki számára elérhetővé teszi ezt a kreatív tevékenységet, legyen fiatal vagy idős, gyakorlott vagy kezdő.

Toleranciára és türelemre tanítanak

Ha úgy érzed, hogy lassítanod kell, és türelmet kell tanulnod, a számokkal való festés az út. Ez egy lassú és módszeres folyamat, amely megköveteli, hogy átgondold, mit is csinálsz, és időt szánj rá. Tökéletes az elme lelassítására, de megmutatja, mit eredményezhet egy kis türelem és tolerancia.

Szórakoztató időtöltés

Mindannyian találkozunk olyan elhúzódó időszakokkal, amikor már nem tudunk mit kezdeni magunkkal. Akár egyedül vagy, akár a gyerekeket próbálod szórakoztatni egy esős napon, nehéz kielégítő tevékenységet találni.

A számok szerint történő festés viszont tökéletes alternatívája a tv-nézésnek vagy a képernyőbámulásnak, és akkor sem lesz bűntudatod, ha órákat töltesz el ezzel. Még jobb, ha ezt csoportosan is megteheted, így az egész család a saját remekművén dolgozhat, miközben még együtt is töltitek el az időt.

Minden művésznek meg kell próbálnia egyszer a természet pompáját vásznon ábrázolni

Tudtad, hogy amikor az emberek a legelső számfestő készleteiket szerzik be, akkor a 70%-uk a természet témájú verziókat választja?

Ezen nincs is mit csodálkozni, mivel mind a művészet, mind a természet egy nagyon hatékony stresszcsökkentő eszköz. Így a természet témájú készletek remek módját jelentik annak, hogy te vagy akár gyermekeid kapcsolatba kerüljetek a környezettel, és inspirációt kapjatok tőle egy remekmű elkészítéséhez.

Tehát irány a hátsó udvar, hogy keress egy nyugodt zugot! Bontsd ki az általad választott számfestő készletet, és a madárcsicsergés élvezete közben adj egy kis pihenőt az elmédnek! Még ha esik is az eső, vagy túl hideg van kint, akkor is próbálj meg az ablak mellé ülni és festeni!