h i r d e t é s

Alattvalótenyésztés, avagy mire jó a bántalmazott gyerek?

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Alattvalótenyésztés, avagy mire jó a bántalmazott gyerek?

2021. január 07. - 14:04

Ceausescu előírta családonként az 5 gyereket, mert megette Kínában a sárga irigység, mennyien imádják az ottani pszichopatákat. Orbánnak semmi másra nem kell a magyar, csak rajongani. 

Minél degeneráltabb, annál jobb, mert nem önállósodik, nem kérdez, rá van szorulva a vezérre, ezért megszavazza, beáll a gyártósor mellé, szaporodik, éljenez. Erre bárki képes, tudás nem is kell hozzá. Veszélytelen a hatalomra. - Ezt válaszoltam egy hozzászólásra a Telex cikke alatt, amelyben a szerző felvetette, hogy a "nemzeti szülesztési program" mire jó, ha nem fizet adót az a szerencsétlen, akinek most azért kell megszületnie, mert az egyébként totálisan alkalmatlan szülőpárt milliókkal támogatja a kormányzat, a magyar adófizetők pénzéből.

Félreértés ne essék, mielőtt jönne a PS (Premenstruációs Szindróma) propagandistája, hogy "Bálint Natália gyerekellenes hazaáruló", nekem is van olyan barátnőm, aki felvette a CSOK-ot, de ők szerelemből vannak együtt, amúgy is akart 3 gyereket. De ismerek sajnos olyat is, aki totálisan alkalmatlan, a támogatásból pedig luxuscikket meg szilikon mellet vett. A gyerek meg ordít, elhanyagolt. Romaniában több százezer kisgyerek nőtt fel (és halt meg) árvaházban, mert az irgalmatlan szegénységben nem tudták őket felnevelni a szüleik.

Pár éve írtam, hogy egyre több lesz a családon belüli erőszak. Akkor még nem volt járvány, ami miatt zárva a kocsma, a diszkó, és ezek az embernek nem nevezhető senkik ártatlan csöppségeken vezetik le a stresszt meg a nárcisztikus dühöt. Gyámhatóság? Bíróság? Törvény? A bántalmazók oldalán. Kutyát örökbe fogadni szigorú szabályok mellett tudsz, gyereket bárki szülhet. Nincs szociális háló, ennek a szegény babának az anyja 21 éves, 20 sem volt, amikor szült, de már nem a gyereke apjával él! Erkölcs ott, ahol megy a gyűlölet a melegek ellen, és egy meleg szövegezi a kirekesztő tákolmányt? Vagyis alkotmányt. Bocs, "alaptörvényt".

Mi lesz abból a kisgyerekből, akit vernek? Két lehetőség: vagy egy nárcisztikus, szociopata bántalmazó ("az egész világ az adósom amiért engem bántottak"), vagy megszokja a bántalmazást, és egy ismétlési kényszeres, örök áldozat. Ép, egészséges ember nem valószínű. Persze a vakkomondorok országában, ahol baltás gyilkos "apáknak" láthatási joguk van, hogy aztán az első alkalommal megöljék a gyerekeiket, és kenetteljes, magukat keresztényeknek hazudó, ám Jézushoz semmi köze típusú, sz@rházi politikusok előadást tartanak az "atyai pofon" helyességéről, mindezt önmaguk nagyszerűségével alátámasztva... Mert ugye "engem is vertek, MÉGIS milyen jó ember lettem" - Nem lettél az! Egy gyáva, hatalommániás senki vagy! Szóval ilyen országban mit várunk?! Mit várunk ott, ahol a cél a mennyiség? Miközben a világ jobb, érdemesebb részén tudatosan fogynak, mert nem gőgös nyomorékok hatalmi érdekei, hanem evolúciós ösztönök, átgondolt családpolitikai szempontok szabják meg a demográfiai irányelveket.

És mielőtt azzal jön valaki, hogy kussoljak, mert nincs gyerekem, közlöm, hogy egyrészt honnan veszed, hogy nincs? Köteles vagyok kiposztolni? Nem. (Ellenben tudom, hogy a pozsonyi csata idején nem volt a magyar monoteista.) Másrészt ha nincs is, honnan tudod miért nincs? Lehetek karrierista femináci, lehetek rákos, de az is lehet, hogy egy "nagymagyar" kirugdosta belőlem a gyerekemet a néptáncos csizmájával, és soha többé nem lehetek állapotos. Bármi lehet. Mindenesetre az a nagymagyar szociopata fideszes, így ő jó magyar. Az is, aki nemzett vagy szült. Én meg vagyok a "hazaáruló".

Boldog új évet?! Boldogulj! Élek!

Bálint Natália