h i r d e t é s

Autót kaptak karácsonyra a környei polgárőrök a Bridgestone-tól

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Autót kaptak karácsonyra a környei polgárőrök a Bridgestone-tól

2017. december 21. - 20:00

Az autó a klasszikus polgárőri közbiztonsági feladatok, a járőrözés, illetve a tűzesetek során felmerülő műszaki mentési feladatok gyors ellátásában segíti majd az egyesület munkatársait és önkénteseit. 

Gépkocsit adományozott a Környei Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesületnek a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. Az autót a Bridgestone a tatabányai gyárában gyártott új, téli abroncsokkal is felszerelte.

Állandó szolgálatban

A Környei Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai állandóan szolgálatban és mozgásban vannak. Az egyesület tagjai és önkéntesei ugyanis nemcsak Környén, de a külterületeken – Környebányán, Szentgyörgypusztán, Irtáspusztán, Tagyospusztán, a Homokdűlőben, Öreghegyen és Fácánkertben – élők élet- és vagyonvédelmében is nélkülözhetetlen feladatokat látnak el.

Az egyesület 38 munkatársa és gépjárműveik a klasszikus közbiztonsági teendők mellett katasztrófavédelmi, tűzoltási és műszaki mentési feladatokat is végeznek, egyik legfontosabb eszközük a gépkocsi.

Környe és a környeiek támogatása kiemelten fontos számunkra, hiszen vállalatunk itt működik, munkatársaink közül pedig sokan itt élnek családjukkal együtt. Örömmel támogatjuk ezért a Környei Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület tevékenységét, hiszen a szervezet tagjai mindannyiunk biztonságáról gondoskodnak nap, mint nap

 - mondta Topolcsik Melinda, a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. ügyvezető igazgatója.

Bízunk benne, hogy ezzel a gépkocsival mi is hozzájárulhatunk az egyesület nélkülözhetetlen munkájának gördülékenyebbé tételéhez

– tette hozzá az igazgató.

A környeiek élet- és vagyonvédelme kiemelt prioritás az önkormányzat számára, ezért minden olyan felajánlást és segítséget örömmel fogadunk, amely ezt a célt szolgálja

– mondta Beke László, Környe polgármestere.

A Bridgestone Tatabánya Termelő Kft.-től kapott gépkocsival a Környén és a külterületein élő több mint 4600 ember mindennapjait tehetjük biztonságosabbá, ami egyébként is igen hangsúlyos, de ilyenkor, a karácsonyi és téli időszakban különösen jelentős feladat számunkra

– fogalmazott a polgármester a december 20-ai átadó ünnepségen, a környei Közösségi és Tájházban.

Máshol is abroncsokkal segíti a közösségeket a Bridgestone

Társadalmi felelősségvállalási tevékenysége részeként a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. rendszeresen támogat termékeivel, illetve anyagiakkal is különböző köz- és társadalmi feladatokat ellátó szervezeteket és intézményeket. 

A vállalat már évek óta segíti abroncsokkal az autópályákon és főutak mentén szolgálatot teljesítő mentőmotorosokat, a közelmúltban pedig a tatabányai tűzoltóság gépjárműveire biztosított új gumikat. A cég nyáron a Semmelweis Egyetem vérszálló flottájának autóira, a múlt héten pedig az Ökumenikus Segélyszervezet gépjárműveire adományozott új abroncsokat.