h i r d e t é s

Az LG innovatív töltőállomással mutatja be új vezeték nélküli porszívóját

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Az LG innovatív töltőállomással mutatja be új vezeték nélküli porszívóját

2021. január 10. - 08:30

Kényelem és higiénia egyben: a száraz és nedves takarításra is alkalmas LG CordZeroThinQ A9 Kompressor+ töltőállomása automatikusan üríti ki a portartályt

Az LG Electronics (LG) az idei CES-en mutatja be legújabb, vezeték nélküli, kettős funkciójú rúdporszívóját, az LG CordZeroThinQ A9 Kompressor+ készüléket. A továbbfejlesztett porszívó minden padlótípuson meggyőző takarítási teljesítményt mutat fel, a készülék új akkutöltő-állomása pedig immár arra is képes, hogy önműködően ürítse ki az eszköz portartályát. Ez a funkció — amellett, hogy kényelmes használatot tesz lehetővé —, minimálisra csökkenti a helyiségek porterhelését. A megoldás úgy működik, hogy a készülék dokkolásakor a töltőállomás automatikusan átszivattyúzza a portartály tartalmát egy külön porzsákba, ezt követően pedig folytatja a porszívó töltését.

A töltőállomást ráadásul kivételesen helytakarékosnak tervezték: a LG CordZeroThinQ A9 Kompressor+ mellett itt tárolható a porszívó hat kiegészítőből és takarítófejből álló tartozékkészlete is. A beállítások egyszerűen elvégezhetők a töltőállomás érintőképernyőjén, emellett egy olyan kapcsoló is megtalálható a dokkolón, amellyel manuálisan is kiválasztható a portartály ürítése.

A LG CordZeroThinQ A9 Kompressor+ sokoldalúan használható, akár porszívóként, akár nedves felmosóként — a funkciók közötti váltás a cserélhető takarítófejeknek és tartozékoknak köszönhetően rendkívül gyors és egyszerű, így nem gond akár a szőnyegek alapos kiporszívózása vagy a kő- és járólapfelületek foltmentes tisztítása sem. A one-touch, azaz egyérintéses vezérelhetőség, a gyorsan kicserélhető dupla akkumulátorcsomag, valamint a kivehető és mosható szűrők mind az LG kettős funkciójú készülékének könnyű használhatóságát szolgálják. Az LG gondolt az eredeti CordZeroThinQ A9 sorozat porszívók tulajdonosaira is: külön megvásárolható lesz a Power Mop készlet, amivel ezek a meglévő készülékek is megkaphatják a felmosó funkciót.

„A CordZeroThinQ A9 Kompressor+ és a forradalmi újdonságot jelentő töltőállomás új szintre emeli a tisztaságot és a kényelmet” — mondta Lyu Jae-cheol, az LG háztartásigép- és légkondicionáló üzletágának elnöke. „Ez a meggyőző takarítókészülék része az LG azon küldetésének, hogy az otthonokat még higiénikusabbá tegye.”

A termékek elérhetősége régiónként eltérő lehet. A CordZeroThinQ A9 Kompressor+ és a töltőállomás az LG virtuális kiállítótermében, a január 11-én kezdődő CES 2021 kiállításon debütál.