h i r d e t é s

Azt a valóságtól elrugaszkodott mindenségit!

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Azt a valóságtól elrugaszkodott mindenségit!

2017. október 19. - 08:00

Ebben az országban már senkit sem érdekel a valóság. 

A kormánypárti médiával az a baja az "ellenzéknek", hogy kitolták belőle az igazságot - legalábbis az "ellenzék" szerint. Az "ellenzéknek" továbbá az is baja, hogy csak és kizárólag olyan híreket hajlandó elhinni, amely valamilyen formában a kormányt, a FIDESZ-KDNP-t és lehetőleg Orbán Viktort véleményezi, szidja vagy valami ordas nagy mutyira hívja fel a figyelmet.

 Az teljesen mindegy, hogy az ilyen cikkekben leírtak hitelesek-e, azaz megfelelnek-e a valóságnak. Csak az a lényeg, hogy a kormányt mindenképpen ekézze benne a szerző, az "ellenzéket" pedig emelje.

Az "ellenzéknek" az is baja, hogy gátlástalanul egyszerűsít vagyis inkább félelmetesen egyszerű. Pontosan annyira beszűkültek, mint amilyennek a fideszeseket mondják, csak nekik nem Orbán Viktor az isten, hanem mondjuk Gyurcsány Ferenc.  Az "ellenzék" szerint, mindenki, aki nem fideszes, jobbikos vagy LMP-s, az csak és kizárólag demokratikus "ellenzéki" lehet. Ha mégsem, akkor "Orbán kottájából" játszik.

A kispártokat most békén hagyom, túl kicsik ahhoz, hogy számítsanak. Attól, hogy végigmegyek a falumban és sokan rám köszönnek, még nem vagyok ismert ember és az sem biztos, hogy szeretnek - ha tetszenek érteni, hogy mondom. Ha meghalok, majd sok jót mondanak rólam, de még élek.

Van két nagyobb (most már leginkább csak a kispártokhoz képest) párt, az MSZP és a DK. Az MSZP a zűr a DK a pedig zavar. Az MSZP képtelen kilépni önmaga árnyékából, a DK pedig nagyon szeretne árnyékot vetni az MSZP-re. Az MSZP kormányváltást, a DK MSZP-váltást szeretne. A DK trolljai semmivel sem különbek a fideszes trolloknál, az MSZP pedig annyira bitlisz, hogy inkább hisz egy DK-snak, mint saját párttársának. Erre remek példa Gréczy Zsolt vihara a biliben és Molnár Gyula "pártelnök" reakciója. "Magyarország legnagyobb ellenzéki pártja" kaliberből foszlott szét.

Ebből csak egyetlen dolog következhet, összefogva fogják magukat lehúzni a klotyón. Gyurcsány karizmája már a 2014-es összefogásnál is megmutatta, hogy mire elég - semmire. Most mi változott? Ja, hogy az embereknek elegük van a Fideszből? És itt az "ellenzék" következő tévedése. Komolyan elhiszik, hogy azért, mert az embereknek elegük van Orbánékból, alig várják, hogy 2018-ban behúzhassák a fülkében az összefogásra az X-et?

És a sok hívő szemébe pofátlanul belehazudják újra, hogy torzak a közvélemény-kutatási adatok, hogy az emberek nem merik megmondani, hogy hajrá "ellenzék".  De majd a szavazófülkében! Na ott majd kiderül az igazság! Ha nem lesz meg, akkor az csak a Fidesz miatt lehet, meg az ilyen cikkek miatt, peersze.