h i r d e t é s

Buszmegállóból akartak elrabolni egy 15 éves lányt

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Buszmegállóból akartak elrabolni egy 15 éves lányt

2021. január 18. - 06:29

Ami a legszörnyűbb az egészben, hogy a járókelők semmit sem tettek annak érdekében, hogy megakadályozzák a lány elrablását.

Bűnügyi filmeket idéző jeleneteknek lehettek szemtanúi a kolozsvári buszmegállónál várakozók. Az incidensről készült felvételen az látható, amint az egyik Széchenyi téri buszmegállóban hirtelen lefékez és megáll egy fekete BMW, kiugrik belőle egy 26 éves lugosi férfi, megragadja a 15 éves ártatlan lány kezét, majd betuszkolja a járműbe – írta a Főtér hírportál.

A BMW mindezek után megfordult, és nagy sebességgel útjának indult. Az elrabolt lány lélekjelenlétének köszönheti, hogy kiszabadult, ugyanis pár száz méter megtétele után ösztönből kinyitotta az egyik ajtót, majd kiugrott az autóból az egyik útkereszteződés közepén, és elmenekült.

Döbbenetes, hogy a megállóban lévők közül csupán egyetlen embernek jutott eszébe, hogy értesítse a rendőrséget, egyébként semmit nem tettek, csak fél szemmel nézték, amint beerőszakolják a tinédzsert a kocsiba.

Az egyenruhások végül az éjszaka folyamán Csucsa község területén megtalálták a BMW-t, és azonosították a tulajdonosát, így őrizetbe is vették a tettest két társával együtt. A kihallgatásuk jelenleg is zajlik, előreláthatólag komoly büntetésre számíthatnak, ha bebizonyosodik, hogy ők álltak a bűncselekmény mögött. (liner.hu)