h i r d e t é s

Csúcskategóriás okostelefon, de nincs rajta alma logó. Mi az?

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Csúcskategóriás okostelefon, de nincs rajta alma logó. Mi az?

2022. február 11. - 13:30

Manapság, ha csúcskategóriás okostelefonról beszélünk, sokaknak kapásból ugyanaz a gyártó jut eszébe. A prémium minőséghez hajlamosak vagyunk egy-egy márkát társítani, de közben könnyen előfordulhat, hogy ugyanolyan kiváló színvonalú termék kerül ki a látókörünkből, amelynek kedvezőbb ára, vagy más fontos pozitív tulajdonsága van.

Forrás: coolmobile.hu

Egy kis történelem

A Dél-koreából származó Samsungot 1938-ban alapították, és természetesen akkoriban még szó sem volt telefongyártásról. Sőt, ha belegondolunk, ma sem csak az okostelefonok piacán állják meg a helyüket. Például jelenleg is az egyik legkiválóbb képminőséggel rendelkező televíziókat dobják a piacra. Immár ezeket is okos változatban.

A Samsungnak hatalmas szerepe volt és van az okoskészülékek fejlődésében. Folyamatosan az élen jár a legújabb szabadalmakkal, a legkiválóbb megoldásokkal. Ádáz harcot folytat az Apple céggel a “világelső” címért.

Érdekesség, hogy ő törte meg 2012-ben a Nokia 1998 óta tartó egyeduralmát, és lett a világ legnagyobb mobiltelefon gyártója. További érdekesség, és mutatja az innovatív felfogásukat, hogy 2015-ben a Samsung több amerikai szabadalmat kapott, mint bármely más vállalat. Olyan cégeket maga mögé utasítva, mint a Microsoft, a Sony, az IBM, a Google vagy épp az Apple.

Több kiváló okostelefon széria

Míg más gyártókra általában az jellemző, hogy van egy húzónevük (egy készülék, egy széria), addig a Samsungnál több is van. Kiválóan szegmentálva állították össze a különböző sorozataikat, a piaci igényekre reflektálva.

Egyértelműen az első számú, legtöbbet értékesített széria az évről-évre megújuló csúcskészülékeket tartalmazó Galaxy S széria. Emellett a szintén csúcskészüléknek számító Galaxy Note sorozat már kisebb, de annál fontosabb, főleg “business réteget” céloz meg. Akik szeretnének Samsung minőséget kapni, de az alacsonyabb árért cserébe képesek egy kis kompromisszumra, azoknak ott van a Galaxy A széria.

Bármelyik sorozatról is legyen szó, mindegyikre jellemző a kiváló minőség, a tökéletes összeszerelés, a szép design és a tartós kialakítás. Ha úgy döntenél, hogy neked is ilyen készülékre lenne szükséged, vásárolj Samsung okostelefont a CoolMobile.hu-tól!

Erős hardver, erős fotós képességek

A Samsung Galaxy S széria épp aktuális telefonja kétségkívül mindig a világ élvonalába tartozik. Nem véletlen, hiszen tesznek is róla, hogy minden évben ott is maradjon. A legjobb hardvereket (processzort, GPU-t, kijelzőt, stb.) pakolják beléjük évről-évre. Sok RAM-mal, nagy háttértárral érkeznek a készülékeik. A kijelzőjük is bámulatos, immár 120 Hz-es képfrissítésnél tartanak, melyet a maximális védelmet nyújtó Gorilla Glassal védenek.

Fotózásban pedig messze a konkurencia előtt járnak! Legyen szó éjjeli vagy nappali fotózásról, videózásról, szelfizésről, mindig tökéletes végeredményt kapunk a Samsung készülékekkel.