h i r d e t é s

Drávaszerdahely polgármestere új szintre emelte a kormánykritikát - VIDEÓ

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Drávaszerdahely polgármestere új szintre emelte a kormánykritikát - VIDEÓ

2022. november 08. - 13:11

Alpár György új szintre emelte a kormánykritikát: a drávaszerdahelyi polgármester Facebook-oldalára feltöltött videókban bírálja a kormányt

Forrás: Alpár György #hírekahogyénlátom/Facebook

Vasárnap pedig már egy „klipet” is készített, melyben rapperként tűnik fel, írja a Népszava. Alpár 2006 óta vezeti Drávaszerdahelyet, eleinte függetlenként, majd 2010-ben már fideszes jelöltként győzött, azonban ezt követően újra függetlenként tudott győzni kétszer is a 180 fős Baranyai faluban.

A dalszöveg például így hangzik:

Fideszes rádiónézők üdvözletem! Fájnak már kicsit a sárga csekkek? Mondjátok, mikor ébredtek, ha áztok, fáztok éheztek? Most még szent ember nektek a Döbrögi, de már csak, aki agymosott, az nem köpködi. Migráns, ördög, Brüsszel, sátán, mindenki szembejön az autópályán. Tanári bérek helyett propaganda, milliárdokból szól a mantra: hogy megvédjük a családokat, ha kevés a pénzed, keress sokat! Ők mindent jól csinálnak, ne nézz furcsán! A háború a hibás, a szankciók meg Gyurcsány.

A lap kérdésére a polgármester azt mondta, Drávaszerdahely – vélhetően pont az ő személye miatt – az utóbbi időben sorra bukja el pályázatait, nem kaptak pénzt aszfaltozásra, eszközbeszerzésre és falubuszra sem, igazándiból ezek ösztönözték arra, hogy így bírálja a kormányt. Hozzátett még a végső elkeseredéséhez, hogy be kellett zárni a hat éve nyitott drávaszerdahelyi vegyesboltot, mivel annak több mint háromszorosára emelkedő áramdíját a falu nem tudja kigazdálkodni. (24.hu)