h i r d e t é s

Egy nő számon kérte az RTL Reggelit, hogy miért celebeket kérdeznek a gyereknevelésről

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Egy nő számon kérte az RTL Reggelit, hogy miért celebeket kérdeznek a gyereknevelésről

2023. január 30. - 14:48

A néző szerint olyan vendégeket kellett volna meghívniuk, akik a „mindennapok dolgos életét” élik.

Forrás: RTL

Reggeli mai adásában a műsorvezetők Voksán Virággal és Niki Beluccival beszélgettek a gyereknevelésről. Mint kiderült, Voksán a szigorúbb neveléssel ért egyet, míg Belucci inkább engedékenyebb a gyerekével.

Az adás egy pontján egy Erzsébet nevű betelefonálót is kapcsoltak a stúdióba, aki számon kérte a szerkesztőket, szerinte ugyanis a témaválasztás más vendégeket indokolt volna. A beszélgetés ezen része 7:07-től hallható.

Az lenne a kérdésem, hogy miért ilyen fiatal hölgyeket kérdeznek meg a gyereknevelésről, mert én 70 éves leszek lassan. Miért nem olyat, mint Bodrogi Gyula, vagy Halász Jutka, vagy satöbbi. Akik már megérték ezt a gyereknevelést, és nem a kirakatban élnek, és nem a mű dolgok a legfontosabbak az életükben, és nem olyan nagyon gazdagok, hanem élik a mindennapok dolgos életét, mert nem lehet összehasonlítani a kettőt

– kezdte gondolatait.

Akinek az a legnagyobb gondja, hogy Hawaii-ra menjen nyaralni, az is másként neveli a gyereket, vagy az, aki minden nap dolgozik, és például nincs segítsége egy egyedülálló anyának, aki a hat-nyolc éves gyerekét egyedül neveli, és nem kap munkát. Így nem lehet gyereknevelésről általánosságban beszélgetni.

Peller Mariann ekkor azt felelte, voltaképpen arról beszélgettek eddig a stúdióban, hogy ki milyen szigorúan neveli a gyerekét, és bár azt mondta, van igazság abban, amiket a betelefonáló elmondott, meg is védte Voksánékat, kijelentve: ők is éjjel-nappal dolgoznak.

Erzsébet a továbbiakban elmondta, hogy szerinte például olyan vidéki embereket kellett volna megkérdezni a témában, akik 70 ezer forintos jövedelemmel igyekeznek felnevelni a gyerekeiket.

Voksán az elhangzottak után azt mondta, szerinte az tud érdemben nyilatkozni a témában, aki jelenleg is benne van a gyereknevelésben,  hozzátette továbbá, nem tudja, honnan veszi bárki, hogy neki nincs munkája és van segítsége.

Nekünk semmi segítségünk nincs

– fűzte hozzá Niki Belucci. (rtl.hu)