h i r d e t é s

Elindult a szavazás a Média a Családért díj közönségdíjasaira

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Elindult a szavazás a Média a Családért díj közönségdíjasaira

2021. december 01. - 14:16

Megkezdődött a szavazás a Média a Családért díj közönségdíjasaira - közölte a díjat gondozó alapítvány szerdán az MTI-vel.

Forrás: Családháló

Azt írták, a Média a Családért Alapítvány lassan 15 éve díjazza azokat a családbarát cikkeket és műsorokat, amelyek a családról és a családnak szólnak: történeteket mesélnek el, kérdéseket tesznek fel és válaszokat keresnek a családokat érintő élethelyzetekre, problémákra. Az idei jelöltekre a közönség 2022. január 10-én éjfélig adhatja le voksát az alapítvány honlapján.

A közlemény szerint az idei jelöltek sokféle műfajban és megközelítésben foglalkoztak a családdal, a többi között témájuk volt az önbántalmazás, a gyászfeldolgozás, az időskori félelmek, a szülés utáni depresszió, az irigység, a család melletti továbbtanulás, az örökbefogadás, a szülővel való együtt alvás problémája, vagy az, hogyan viselik a kamaszok a bezártságot.

A magyarországi és külhoni szakmai zsűri által havonta kiválasztott jelölteket a Képmás magazinban, az alapítvány weboldalán, Facebook-oldalán és YouTube-csatornáján is bemutatják. Az eredményhirdetésre 2022. január 31-ig kerül sor - áll a közleményben.(MTI)