h i r d e t é s

Ha jókor nézünk fel, akár még a napot is láthatjuk

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Ha jókor nézünk fel, akár még a napot is láthatjuk

2022. november 03. - 05:41

Csütörtökön is kevesebb helyen marad tartósan párás az idő, de a szikrázó napsütés is elmarad, viszont némi napfényt azért láthatunk.

CIVILHETES olvasói fotó

Többfelé indulhat párás, ködös idővel a nap, néhol szitálás is előfordulhat, nyugaton pedig elszórtan átmenetileg kisebb eső, zápor is kialakulhat. Napközben időnként előbújhat a nap a felhők közül, a legtöbb napsütésre az északkeleten élők számíthatnak. Számottevő csapadék sehol sem várható.
A Dunántúl északi felén és a főváros térségében megélénkülhet a délkeleti szél. Hajnalban 4 és 10, napközben 13 és 18 fok között alakul a hőmérséklet.

Orvosmeteorológia

Időjárási front nem lesz felettünk, de a hajnali, reggeli nyirkos időben felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi panaszok, akár intenzívebb végtagfájdalmak is jelentkezhetnek.
A változékony időjárás miatt ugyanakkor fejfájás, vérnyomás-ingadozás, görcsös panaszok, valamint tompaság, dekoncentráltság is előfordulhat.
A naposabb tájakon élők közérzete javulhat.
Immunrendszerünk erősítése érdekében fogyasszunk gyümölcsöket, zöldségeket, valamint ügyeljünk a megfelelő folyadékbevitelre!

idokep.hu / idojaras.hu / met.hu

Időjárással kapcsolatos képeiket és videóikat kérjük, küldjék el az [email protected] címre! Cikkeinkben, galériáinkban bemutatjuk őket.