h i r d e t é s

Harrison Ford felidézte, milyen csodás volt Sean Connery fiának lenni az Indy 3-ban

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam
a- a+

Harrison Ford felidézte, milyen csodás volt Sean Connery fiának lenni az Indy 3-ban

2020. november 04. - 09:41

Reméli, hogy a mennyországban vannak golfpályák.

Forrás: IMCDb.org

A 90-es években elhunyt Sean Connery sokkal több volt, mint James Bond. Sok egyéb mellett játszott például az Indiana Jones harmadik részében, Az utolsó kereszteslovagban is, ahol a Szent Grál nyomába induló régész-akcióhős apját, Henry Jonest alakította zseniálisan. Most az ikonikus címszereplő bőrébe bújó Harrison Ford is megemlékezett Conneryről:

"Az apám volt. Nem a való életben, de az Indy 3-ban. Az embernek fogalma sincs, mi az élvezet, amíg egyszer nem fizetnek neki azért, hogy elvigye egy körre Sean Conneryt egy orosz motorbiciklin zötykölődni a kanyargós, buckás úton, miközben figyelheti, hogy fészkelődik. Uramisten, de jól szórakoztunk. Ha a mennyországban van, remélem vannak ott golfpályák. Nyugodj békében, drága barátom." –  mondta Ford a Varietynek.

Az elmúlt napokban számtalan híresség vett búcsút Connerytől a nyilvánosságban, többek között az Indiana Jones-filmek atyja, George Lucas, illetve a nyomdokaiba lépő Bond-színészek, Pierce Brosnan, illetve Daniel Craig is. (24.hu)