h i r d e t é s

Helikopterrel szöktethette meg a gyerekeit Debrecenből az eltűnt milliárdos

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Helikopterrel szöktethette meg a gyerekeit Debrecenből az eltűnt milliárdos

2020. augusztus 01. - 07:01

Kassa felé, helikopterrel vihette át gyerekeit a határon Vassallo Martin Albert, aki a hétvégén egy debreceni élményparkban az anya kezéből szakította ki a gyerekeit.

A kép illusztráció! - Forrás: pixabay.com

gyerekeit eltűnő ibizai milliárdos ügye nagy vihart kavart a hazai közvéleményben, csakhogy azóta kiderült, hogy a magyar és spanyol bíróság szerint sem történt emberrablás, és a férfi jogszerűen vehette magához a gyerekeit, a hétéves Martint és az ötéves Carolinát.

Ennek ellenére Vigh Annamária, a feleség családjának jogi képviselője szerint a gyerekek elvitele jogellenes.

"A kapcsolattartás ideiglenes szabályozása értelmében az apának hétvégi látogatásra volt lehetőség" – nyilatkozta a Borsnak.

V. Bernadett akkor ismerkedett meg Martinnal, amikor munkát vállalt a férfi egyik ibizai kikötőjében. Az ismeretségből kapcsolat, majd házasság lett és gyerekeik születtek, de a viszonyuk később megromlott. A Bors információi szerint Vassallo Martin Albert kapcsolattartásra hivatkozva szervezett vasárnapi családi programot a debreceni élményparkba, de a program végeztével azt mondta, hogy nem jön velük, és kitépte Bernadett kezéből a gyerekeket, és betuszkolta őket egy másik autóba, mint amivel érkeztek. Az esetről a létesítmény kamerái felvételt készítettek, amit átadtak a rendőrségnek. Az anya aggódik a gyerekeiért, az egyik családtag pedig nem érti a férfiban feltámadt hirtelen felelősségtudatot, mivel előtte másfél éven át semmilyen fórumon nem kereste a gyerekeit.

A két gyerek boldogan élt az édesanyjukkal Debrecenben, és nem egészen érthető, hogy miért volt szükség a gyerekek emberrablásra emlékeztető elvitelére. A Bors információ szerint Vassallo helikopterrel hagyta el az országot a gyerekekkel Kassa irányába. A rendőrség már nem körözi őt. (nlc.hu)