h i r d e t é s

Így hörög a bértollnok Márki-Zayról!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Így hörög a bértollnok Márki-Zayról!

2021. október 21. - 08:16

Haász Rudolf szerint Márki-Zay Péter könyörög egy pofonért.

Képek forrása: Haászhoz a pofonért Facebook oldal

„Léteznek olyan emberek kis hazánkban, akiknek minden megnyilvánulása, testük minden négyzetcentimétere könyörög a büdös nagy pofonért. Márki-Zay Péter egy közülük!

»Ő az a fajta ember, aki csak akkor nem provokál, ha nem egymagadban indulsz el bárhová Pesten gyalog, hanem minimum a családoddal!«

Ez a Márki-Zay Péter a koszfészekké rohasztott Hódmezővásárhelyről felkapaszkodott az országos stelázsira, ahol máris lekvárnak képzeli magát és most úgy gondolja, hogy provokálhat.

A magyar belpolitikában próbálkoztak már néhányan hasonlóval, mint például Juhász Péter, aki március 15-iki Békemenetet próbált meg szétfütyörészni, de emlékszem olyanra is a 8 közül, amikor különböző kommunista mozgalmi dalok bömböltetésével igyekeztek elérni, hogy valami végre történjen egy Békemeneten azon kívül, hogy a rengeteg Fideszes A-ból B-be vonul és meghallgat egy miniszterelnöki ünnepi beszédet. Juhász Péter már a fasorban nincs, megbukott, eltűnt! A kommunista mozgalmi dalokat bömböltetők sem tudtak választást nyerni 2010 óta.

Most Márki-Zay Péter fog próbálkozni, de hogy mivel, azt még nem tudjuk! Ám azt egészen biztosan ki merem jelenteni, hogy például tömeges késeléses jelenetek egészen biztosan nem lesznek! Egyrészt azért, mert túl gyávák hozzá, másrészt azért, mert ott lesz a rendőrség is, akiknek az a feladata, hogy megakadályozzanak egy hasonló incidenst vagy egyéb agresszív fizikai provokációt!

»Márki-Zay Péter egyébként azon örök provokátorok közé tartozik, akiknek csak az elsöprő tömeg erejével lehet befogni a pofáját!«

Tehát a mostani Békemeneten rengetegen kell legyünk ahhoz, hogy ne történjen semmi és mindenkinek, aki részt vesz ezen, békésen kell vonulnia. Nem fog tetszeni, amit mondok, de legyünk olyan békések, mint a birkák! Még mindig könnyebb elviselni a birkamenetező kreténeket, mint belemenni egy kiprovokált verekedésbe! Ha béke lesz a Békemeneten és Márki-Zayékat minden irányból körberöhögjük, akkor jövő héten már az életkedvük is elmegy és nem az előválasztási bohóckodás uralja majd a közbeszédet, hanem a Békemenet elsöprő ereje! Nehogy már elhiggyék egy betegre csalt előválasztás után, hogy ők a többség!” (mandiner.hu)