h i r d e t é s

Így készül a karácsonyra a BKK

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Így készül a karácsonyra a BKK

2015. november 26. - 13:11
0 komment

Az adventi hétvégéken a szokásosnál sűrűbben közlekedő, illetve nagyobb befogadóképességű járatokat indít a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). Járatai az adventi időszak alatt vasárnap is nyitva tartó bevásárlóközpontokat és hipermarketeket is érintik.

Fotó: bkk.hu

Decemberben többször is módosul a menetrend: december 12. munkanap lesz, ezért az iskolaszüneti pénteki menetrend, december 21-23-án az iskolaszüneti hétköznapi, míg december 24-én a szombati menetrend lesz érvényes, ám az utóbbi napon az utolsó nappali járatok 15 és 16 óra között indulnak, azt követően az éjszakai járatokkal lehet utazni - írja a VS.hu.

December 25-27-én az ünnepnapi/vasárnapi indulásokat kell figyelni a menetrendben. Ezeken a napokon a bevásárlóközpontokat érintő járatok a zárva tartó áruházakhoz nem térnek be.

December 28-30-án az év végi munkanapi/iskolaszüneti hétfő-csütörtöki menetrend, 31-én napközben pedig az év végi munkanapi/iskolaszüneti pénteki menetrend lesz érvényben. További részletek az ünnep előtti és az ünnepi fővárosi közlekedésről a BKK Facebook-oldalán olvasható:

Az adventi hétvégéken a szokásosnál sűrűbben közlekedő, illetve nagyobb befogadóképességű járatokkal enyhítjük az ünnepi...

Szerző: BKK - Budapesti Közlekedési Központ2015. november 26.

 

vs.hu