h i r d e t é s

Ismeri a szállodai takarítás eszközeit?

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Ismeri a szállodai takarítás eszközeit?

2024. március 13. - 12:56

A tisztaság alapvető elvárás a szállodákban, de ki hinné, hogy ennek az eléréséhez a szállodai takarítás során akár speciális kellékekre is szükség lehet? Milyenekre? Ennek járunk most utána.

Forrás: flor.hu

Milyen eszközök kellenek a szállodai takarításhoz?

A hotelekben alkalmazott tisztítószerek és eszközök – így a Flor webáruház szállodai szobatakarítás termékei is – sok esetben kifejezetten a célnak megfelelő speciális elvárásokhoz lettek kialakítva.

A vendéglátóhelyek – legyenek azok éttermek vagy szállást is nyújtó helyek – számára az egyik legkardinálisabb kérdés az ügyfelek elégedettségének biztosítása. Ugyanis, ha egy vendég elégedett, akkor gyakran visszatér az adott helyre, ráadásul mesél másoknak is a tapasztalatairól.

Ha azonban kellemetlen tapasztalatokat szerez – mondjuk mert koszos, rendezetlen, igénytelen a környezet –, egyrészt nem választja újra azt a szállást, másrészt az ismerőseit is figyelmezteti a várható problémákra, sőt, online felületeken is hagyhat kellemetlen értékeléseket. Ez pedig több mint rossz a vállalkozása számára.

Mit érdemes a szállodai takarításhoz beszerezni?

A szállodai kellékek csoportjába számos termék széles választéka tartozik. Ide sorolhatók az illatosítók is, amelyek kiválóan alkalmazhatók a szobák, vagy a közösségi terek levegőjének frissítésére, a kellemetlen dohányfüst semlegesítésére.

A szállodai kellékek alkalmazása mindenhol nagy segítséget jelenthet: legyen az egy nagy luxusszálloda vagy akár egy családias hangulatú vidéki panzió. Mindkét szállásforma nagyon közkedvelt, egyetlen dolog van, amit az ügyfelek sehol sem tolerálnak: ez pedig nem más, mint a tisztaság hiánya. A kosz, a káosz, a rendetlenség és a kellemetlen szagok bizony jó időre elriaszthatják a vendégeket.

Jogos elvárás a vendégek részéről a tisztaság, amit a fenntartónak minden eszközzel meg kell valósítania akkor, ha sikeres vállalkozást akar működtetni. A szállodai szobatakarítás minden eszköze adott, a housekeeping az egész hotel tisztán tartását jelenti.

Szerezze be a legjobb tisztítószereket, eszközöket!

A vendégek elégedettségéhez a szálló külső környezetének, előterének, a recepciónak, az étkezőnek és valamennyi kiszolgáló helyiségnek makulátlanul tisztának kell lennie. A takarítást nagymértékben megkönnyíthetjük az erre a feladatra megalkotott, professzionális tisztítószerekkel. Találja meg Ön is a szállodai szobák és helyiségek takarításához legmegfelelőbb termékeket, eszközöket.

A takarítás felsőfoka elérhető

Az alábbi termékek segíthetnek a munkában:

  • szállodai bútortisztító
  • illatosító
  • légfrissítő
  • szanitertisztító
  • tisztítószer
  • toalett-tisztító
  • üvegtisztító

Hatékonyságuknak köszönhetően optimális eredményeket lehet elérni. Tudatos szervezéssel, megfelelő eszköz és szerhasználattal a hatékonyság középpontba állításával elérhető a takarítás felsőfoka.

Ossza be pontosan az idejét és a teendőket, csökkentse a költségeket, alkalmazza a szállodai takarítás professzionális eszközeit nap mint nap, és a siker nem marad el – ahogy a vendégek sem.