h i r d e t é s

Itt az idő, hogy másként tekintsünk a fitneszberendezésekre

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Itt az idő, hogy másként tekintsünk a fitneszberendezésekre

2023. szeptember 21. - 12:21

A Budapest Sportarénában sorakoznak fel a Technogym büszkeségei

Pénteken nyitja meg a kapuit és egészen vasárnapig várja az érdeklődőket a S/ALON Budapest lakástrend kiállítás a Budapest Sportarénában. A rendezvényen a világ vezető fitneszberendezés gyártója, a Technogym is képviselteti magát.

A S/ALON Budapest egy rendhagyó koncepció alapján szervezett találkozási hely a design szerelmesei, valamint a szakma kiemelt képviselői számára. A rendezvény elsődleges küldetése, hogy az alapos tervezés és a minőségi lakberendezés kultúráját a lehető legszélesebb közönséghez eljuttassa, jelentős mértékben hozzájárulva ezáltal a hazai designkultúra élénkítéséhez.

„Számunkra azért fontos ez a kiállítás, mert a látogatók olyan megoldásokat ismerhetnek meg, amelyek túlmutatnak a hagyományos gondolkodásmódon, és amelyek inspirációkkal gazdagíthatják az érdeklőket” – hangsúlyozta Szekosán Anett, a Technogym marketingvezetője. A kiállított lakástrend ötletek között helyet kapnak a Technogym innovációi, hogy a design és a sport szerelmesei ihletet meríthessenek akár egy otthoni edzősarok berendezéséhez is.

Kifogástalan összhang

Lehet-e egy fitneszgép egyben lakberendezési tárgy is? A válasz egyértelműen igen, sőt a Technogym kifejezetten olyan megoldásokat kínál, amelyek tökéletesen illeszkednek a lakberendezési koncepciókba, sőt, tulajdonosaik akár az enteriőr egyik leghangsúlyosabb pontjává is tehetik az eszközöket, mert elegáns megjelenésükkel otthonuk ékességévé válhatnak. „A Technogym fő ismertetőjegye, hogy nem csupán a termékminőségre, hanem az egyedülálló designra, az innovációra és a felhasználói élményre egyaránt nagy hangsúlyt fektet. A márka wellnessmegoldásai kifogástalan összhangot teremtenek az edzésélmény és az otthoni környezet között, a digitális megoldásoktól kezdve egészen az exkluzív anyaghasználatig” – emelte ki Szekosán Anett.

A Technogym mesterei minden berendezést úgy terveznek és építenek meg, hogy azok tökéletesen illeszkedjenek a különböző felhasználói igényekhez. Ez a szellemiség lehetővé teszi, hogy a végeredmény minden esetben egy kiváló minőségű, professzionális és elegáns fitneszmegoldás legyen. Fontos, hogy férfiak és nők, idősebbek és fiatalabbak, kezdő vagy profi sportolók egyaránt megtalálják az igényeiknek megfelelő Technogym megoldást.

Technogym gépek otthon

Egy közepes méretű térbe, így például a nappaliba kiválóan illeszkednek a Personal termékcsalád kardió és erősítő megoldásai, melyeket a híres olasz designer, Antonio Citterio tervezett. A Personal eszközök csúcskategóriás designjuknak köszönhetően remekül kiegészítik a nappalit, emellett megteremtik a fizikai és szellemi jóllét alapjait. A termékcsalád tagjai, legyen az többek között a Run Personal futópad, a Cross Personal elliptikus tréner, vagy a Recline Personal háttámlás kerékpár, a legmodernebb megoldásokat hozzák el a felhasználók otthonába, ugyanis edzés közben a social media felületek, vagy akár egy kedvenc Netflix sorozat is hozzájárul az edzés közbeni szórakozáshoz.

Az otthoni enteriőrbe kiválóan illeszkedik a Technogym legújabb futópadja, a nagyteljesítményű, mégis exkluzív megjelenésű Technogym Run is, mely egy időben kínál kardió és erőnléti edzést úgy, hogy mindeközben nagyon halk működést biztosít az egyedülálló Slat Belt technológiának köszönhetően. Egy kis helyigényű Technogym Bench funkcionális edzőszettel kiegészítve egy komplett edzőtermet rendezhetnek be otthonuk falai között a sport szerelmesei.

„A Technogym számára a tervezés során kiemelt fontosságú szempont a design, a részletekre való odafigyelés és a termékelegancia, ráadásul mindez a belsőépítészethez igazodva” – tette hozzá a Technogym marketingvezetője, melyről ez érdeklődők személyesen is meggyőződhetnek a S/ALON Budapest lakástrend kiállításon.özel 30 éves tapasztalattal rendelkezik hazánkban a fitnesz és wellness szegmensben.