h i r d e t é s

Jól esett Varga Juditnak, hogy Kordáék egyik legszebb dalukat neki énekelték

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Jól esett Varga Juditnak, hogy Kordáék egyik legszebb dalukat neki énekelték

2023. február 08. - 08:11

A legendás házaspár a XVI. Polgári Estélyen lépett fel a hétvégén, Mezőkövesden. Az esemény fővédnöke pedig maga Varga Judit igazságügyi miniszter volt, ami igencsak meglepte Kordáékat.

Forrás: Varga Judit Facebook oldala

„Már a színfalak mögött vártunk a fellépésre, amikor a műsorvezetők fővédnökként felkonferálták Varga Judit igazságügyi miniszter asszonyt. Ettől még izgalmasabbá vált a koncert, hiszen nem mindennapos, hogy az ország egyik vezetője ott ül a nézőtéren és hallgatja a dalainkat” – mesélte a Blikknek Korda György.

Az énekes azt is elmondta, az eseményen lejátszottak egy videót is Varga Juditról, amin a miniszter éppen hegedül. „És nem is akárhogyan… Klárika és én ebből tudtuk meg, hogy abszolút zeneértő” – idézte fel nagy felismerését Korda György, akinek Varga Judit köszöntőbeszéde is nagyon tetszett. Balázs Klári közben azt is megjegyezte, milyen elegáns és csinos a tárcavezető.

„Volt azután egy különleges, sokkal meghittebb része is a koncertnek, amikor elénekeltem az egyik legszebb és legnagyobb slágeremet, a Gyöngéden ölelj át című dalt. Azt mondtam, ezt most Varga Judit miniszter asszonynak küldöm. A koncert után pedig közös kép is készült vele, ami igazi megtiszteltetés számunkra” – mondta Korda.

A szóban forgó fénykép egyébként elkerült az igazságügyi miniszter Facebook-oldalára is. A Blikk úgy tudja, Varga Judit kérte a fényképet, ugyanis gyerekkora óta nagy rajongója Korda Györgynek és Balázs Klárinak.

A házaspárnak ezen felül alkalma nyílt néhány szót is váltani a tárcavezetővel. „Legnagyobb örömünkre Varga Judit elmondta, hogy ismeri és szereti a dalainkat, és jólesett neki, hogy az egyik legszebb Korda-számot neki énekeltem” – mesélte Korda.

Az eseményt egyébként a Pénzügyminisztérium államtitkára, Tállai András hozta tető alá, akivel szintén váltottak néhány szót Kordáék. „Ő említette, hogy ultijátékos, így tudja, hogy én kétszeres magyar bajnok vagyok. Megegyeztünk abban, ha meghív egy jó ultiversenyre, örömmel megyek majd újra Mezőkövesdre” – emlékezett vissza az énekes. (atv.hu)