h i r d e t é s

Leállt a forgalom, mindenki UFO-t videózott az autópályán

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Leállt a forgalom, mindenki UFO-t videózott az autópályán

2021. november 11. - 06:08

New Jersey állam egyik tömött autópályáján került sor a rejtélyes eseményre: a sofőrök egymás után pattantak ki a volán mögül, szélsebesen előkapták a telefonjukat és videózni kezdték az égbolton felsejlő azonosítatlan objektumot. 

Forrás: Twitter

Az UFO-észlelésről készült felvételek rögtön elárasztották a legnépszerűbb közösségi oldalakat.

Az egyik TikTokra feltöltött videóra egyetlen nap leforgása alatt négymilliószor kattintottak. Az autósok egyébként a saját életüket is kockára tették, amikor kiszálltak a járművükből. Olthatatlan kíváncsiság hajtotta őket, amikor kamerájukkal az égen lebegő tárgy felé fordultak.

Sajnos azonban az izgalom nem tarthatott túl sokáig: amilyen gyorsan tetőfokára hágott a feszültség, olyan gyorsan el is apadt. Az UFO ugyanis nem egy űrből érkezett idegen volt, hanem a Goodyear nevű vállalat egyik léghajója. Az Insidernek ezt egyébként a cég egyik képviselője is megerősítette, majd hozzátette azt is, hogy egy reklámléghajóról van szó, mely hétfőn azért repült az autópálya közelében, hogy felvételeket készítsen a Pittsburgh Steelers és a New York Giants amerikaifoci-mérkőzéséről. (femcafe.hu)