h i r d e t é s

Liptai Claudia drámai vallomása: Szirénázó mentő vitte el a férjemet

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Liptai Claudia drámai vallomása: Szirénázó mentő vitte el a férjemet

2020. október 16. - 07:38

A műsorvezető a közösségi oldalán írta le, miken mentek keresztül a fertőzöttségük alatt.

Liptai Claudia - Forrás: Liptai Claudia Facebook oldala

Liptai Claudia egy hónnap ezelőtt fertőződött meg koronavírussal. A műsorvezető, színésznő többször is beszámolt arról, milyen tünetei voltak, de azt sem titkolta, mennyire nehezen viselte a bezártságot.

Claudia a legfrissebb bejegyzésében azoknak mond köszönetet, akiknek szerepe volt a gyógyulásában. A posztjából az is kiderül, milyen súlyos állapotban került kórházba a férje, aki miatt rengeteget sírt. A színésznő éppen ezért egy Ádámmal közös fotó alatt mesélt a szörnyű napokról és érzéseiről.

"Hosszú idő óta ez a kedvenc képem. Miért? Most, hogy már túl vagyunk a nehezén elmesélem 1 hónapos kálváriánkat. Amikor elkaptam a vírust és mindannyian otthon voltunk,megpróbáltam elszeparálódni.De mivel nem a Buckingham palotában élünk ez nem volt más mint: missonimpássziböl. Egy darabig úgy tűnt Ádám nem kapta el aztán a karanténunk végén tesztet csináltatott, ami pozitív lett. Már az elején látszott, hogy ugyanaz a vírus rá teljesen más hatással van. Nagyon köhögött, a többi tünet mellett. Várta türelmesen ahogy a protokollban meg van írva, hogy majd enyhülnek a tünetek. Nagyjából a köhögést kivéve minden eltűnt az ötödik napon. A köhögés nem csillapodott én pedig egyre inkább éreztem itt valami nincs rendjén. Már majdnem letelt az ő karanténja amikor rosszabbra fordult az állapota. Felszökött a láza és nagyon elesett lett. Azonnal hívtam az orvost aki szinte rám kiabált, hogy nyomban hívjak mentőt. Soha nem felejtem el a pillanatot amikor én elindultam egyedül a kisfiamért az óvodába a férjemet pedig egy szirénázó mentő vitte el ugyanazon az úton. Néhány óra múlva hívott Ádám -aki eddigre már beszélni is alig tudott- hogy nagy kiterjedésű tüdőgyulladása van és átviszik majd az intenzív részlegre. Biztos ismeritek azt az érzést amikor kirántják a szőnyeget a lábatok alól. Nekünk a rákövetkező napok ezzel a lebegéssel teltek. Próbáltam lavírozni a gyerekek a munka és a napi ezer telefon között Ádámmal. Esténként ültem egyedül a kanapén és csak sírtam.

Amiért ezt most megosztjuk veletek az a végtelen szeretet, az odafigyelés és a szakértelem amit kaptunk.

Köszönöm a sorsnak a barátainkat. Volt olyan aki éjjel vigyázott a gyerekeinkre mert el kellett mennem forgatni. Volt aki ugyanezt tette egész nap. Volt aki abban segített hogy Ádám kapjon egy kis hazait bent. De mindannyian a legfontosabbat tették a lelket tartották bennünk.

És akik nélkül tegnap nem hozhattam volna haza: Az orvosok akik végigkísérték az egész betegségünket es a Korányi kórház ápolói, orvosai akik fáradhatatlanul azon küzdöttek, hogy a leggyorsabban otthon lehessen. Örök hálával tartozunk nekik.

Így a végén tényleg csak egyet kívánok mindenkinek: Jó egészséget!" – zárja sorait Claudia. (metropol.hu)