h i r d e t é s

Már a NASA vezetője sem zárja ki, hogy az UFO-k nem evilági technológiával készülhettek

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Már a NASA vezetője sem zárja ki, hogy az UFO-k nem evilági technológiával készülhettek

2021. október 26. - 05:31

Bill Nelson, a NASA vezetője a Virginia Egyetemen tartott előadásában tett olyan kijelentéseket, amire mindenki felhúzta a szemöldökét.

A kép illusztráció! - Forrás: pixabay.com

Nelson ugyanis egyáltalán nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy a katonaság által is közölt, beazonosítatlan repülőtárgyaknak köze lehet olyan technológiához, amelyek nem evilágiak – idézte a Futurism.

Beszéltem ezekkel a pilótákkal és tudják, hogy láttak valamit és a radarjuk is érzékelt valamit, de nem tudják mi az. És mi sem tudjuk, mi az. Reméljük, hogy ezek nem ellentétesek azokkal a technológiákkal, amik a földön rendelkezésünkre állnak

Mint a Futurism is fogalmaz, már ez önmagában egy érdekes elemzése a helyzetnek, azonban itt még nincs vége Nelson gondolatmenetének. A Virginia Egyetemének hallgatói ezt követően további okfejtést hallhattak, ami nem szokványos:

Van valami ebben, amit mi folyamatosan vizsgálunk. Kik vannak odakint? Kik vagyunk egyáltalán mi? Hogy kerültünk ide? Hogyan alakult így a sorsunk, hogyan fejlődtünk? Hogyan lettünk civilizáltak? Vajon ugyanezek a feltételek jelen vannak az univerzum más pontjaiban és a több milliárdnyi galaxisban? Annyira óriási a világűr, hogy fel sem tudjuk fogni

Nelson ezt követően felvetette, hogy bizony lehetnek olyan életformák a világűrben, akik hozzánk hasonlóan civilizáltak: „vannak teóriák, miszerint más univerzumok is létezhetnek. Ha ez igaz, ki vagyok én, hogy azt mondjam, a Föld az egyetlen hely, ahol ilyen szervezett és civilizált életforma létezik?”

Nelson természetesen nem állítja, hogy bármilyen konkrét információval rendelkezik, valamint arra is van esély, hogy csak játszadozott ezzel a gondolattal. Ennek ellenére érdekes, hogy mennyire nyíltan beszél erről, ami korábbi NASA-vezérekre nem volt jellemző. (liner.hu)