h i r d e t é s

Miért érdemes ipari páramentesítő gépet bérelni?

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Miért érdemes ipari páramentesítő gépet bérelni?

2023. augusztus 11. - 08:33

Egy építkezési projekt kivitelezése általában hosszabb időt vesz igénybe, így könnyen belefuthatunk a hideg őszi, téli időszakba is. Régebben ilyenkor többnyire megállt az építkezés, ma már azonban a modern technológiának és technikai eszközöknek köszönhetően ez nem így van.

Forrás: paramentesito.hu

Építkezés télen-nyáron gördülékenyen

Ha azt szeretnénk, hogy a vakolat nedves vagy hideg időben is száradjon, alkalmazhatunk ipari szárító, páramentesítő készüléket, ami meggyorsítja a száradási folyamatot. Szerencsére nem feltétlenül kell megvásárolnunk ezeket a nagy teljesítményű gépeket, ugyanis bérelhetjük is őket.

Ez azért is előnyös, mert az építkezés után már nem biztos, hogy a későbbiekben használni fogjuk őket. A Páramentesítő.hu bérelhető ipari páramentesítő készülékeivel gördülékennyé tehetjük az egyes munkafolyamatokat, és a tervezett ütemben haladhat az építkezés.

Miért előnyös az ipari páramentesítő készülék használata?

Az ipari páramentesítő gép akkor is hasznunkra van, ha lakásfelújításba kezdünk. Ma már kevesen engedhetik meg maguknak, hogy új építésű házat vegyenek, helyette egy régebben épült ingatlant tesznek lakhatóvá.

Ez nagyon sok munkával és költséggel jár. Egyrészt az építőanyagok ára horribilis, másrészt a szakemberek munkadíját is ki kell fizetnünk. Így már nem fér bele a költségvetésünkbe, hogy megvásároljunk egy olyan gépet, amit csak rövid ideig használunk. Ezért is optimális megoldás ezeknek a készülékeknek, többek között az ipari szárítógépnek a bérlése.

Gondoljunk csak bele, hogy mennyi pénzt és idegeskedést spórolunk meg, ha minden a megadott ütemben zajlik. Egyik munkafázis késése miatt sem csúszik a projekt, nem mennek el a mesterek a következő, felvállalt munkájukat csinálni, és nekünk nem kell arra várnunk, hogy vissza tudjanak jönni hozzánk, hogy befejezzék a munkát.

Mire használhatjuk még az ipari páramentesítőt?

Az ipari páramentesítő egy beázás során is nagyon hasznossá válik, hiszen megakadályozza a penészedés kialakulását. Köztudott, hogy az átázott, nedves fal nagyon hamar penészedni kezd, amit elég nehezen lehet csak megszüntetni véglegesen. A penész ugyanis olyan makacs gomba, ami szívesen tér vissza mihelyt alkalmas feltételeket teremtünk neki.

A nedves környezet, a vizes fal, a páradús levegő kedvezőek a számára. Mindezt a nagy kapacitású Trotec páramentesítőkkel megszüntethetjük. Ezek közül választhatunk kisebb vagy nagyobb páramentesítő képességű gépeket attól függően, hogy mire van szükségünk. További előnyük, hogy robusztus kivitelük ellenére bármilyen építési területen könnyen mozgathatók.

Ezeknek a gépeknek a bérleti díja napra pontosan van megállapítva, tehát csak annyit fizetünk, amennyit nálunk van. Mivel nagy értékű készülékekről van szó, kauciót is kell fizetni, de ezt visszakapjuk, ha sértetlen állapotban juttatjuk vissza a gépet a céghez.

Nem érdemes megvárni tehát, amíg megáll az építkezés, hiszen már van optimális megoldás az egyes technológiai folyamatok meggyorsítására.