h i r d e t é s

Miért használj LLumar autóablak fóliát? Íme 4 nyomós indok!

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Miért használj LLumar autóablak fóliát? Íme 4 nyomós indok!

2024. január 25. - 16:18

Ha azt szeretnénk, hogy minden utazásunk komfortos és biztonságos legyen, az egyik legjobb megoldás járművünk üvegfelületeinek lefóliázása minőségi fóliákkal. A LLumar nemzetközi viszonylatban is az egyik piacvezető fóliagyártó: ablakfóliáik egyaránt kiemelkednek teljesítményükben és tulajdonságukban is versenytársaik közül. Mutatjuk, miért.

Egyedülálló hővédelem

LLumar autóüveg fóliázás alkalmával kivételes hővédelemmel ruházzuk fel járművünket, köszönhetően ablakfóliáik egyedülálló kialakításának. Típustól függően fém vagy kerámia réteggel látják el őket, így még a legvékonyabb darabok is hatékonyan képesek szabályozni az utastérbe bejutó hőmérséklet mértékét. Emellett különféle árnyalatokkal elérhetők – egy sötétebb fóliával így még jobb hővédelem biztosítható a járműben tartózkodók számára.

Hatékony ultraibolya védelem

A káros UV sugarak nem kímélnek senkit és semmit: nemcsak az autó belső felületeit fakítják, de akár komoly bőrirritációt vagy akár bőrrákot is okozhatnak. A LLumar autóüveg fóliákkal azonban nem kell ilyenek miatt aggódnunk, miután több, mint 99%-os UV visszaveréssel rendelkeznek. Termékeiket mind a Brit Bőr Alapítvány, mind az amerikai Bőrrák Alapítvány is ajánlják, mint hatékony megelőzési eszköz.

Személyre szabott belátásvédelem

Sokan szeretik megvédeni privátszférájukat otthonukban és autójukban is. A LLumar erre is gondolt – ablakfóliáik széles választékának köszönhetően számos opció közül választhatunk igényünknek megfelelően. A szinte teljesen átlátszó, víztiszta fóliáktól kezdve az egészen 5%-os fényáteresztésű típusokig elérhetők LLumar fóliák ablaküvegre. Így nemcsak a kíváncsiskodó tekinteteket tarthatjuk távol, de vagány megjelenést is kölcsönözhetünk járművünknek.

Szilánkos törés elleni védelem

Az egyik legfontosabb dolog vezetés közben a biztonság: egy ablaktörés esetén gyakran nem is a sérülést okozó tárgy, hanem a szétrepülő szilánkok okozzák a legnagyobb károkat. Amennyiben LLumar ablakfóliát telepítünk az autó üvegfelületeire, úgy a fólia egyben tartja a szilánkokat ahelyett, hogy az utastérbe robbanna az ablaküveg. Termékeik minőségére szakszerű kivitelezés esetén a gyártó minden esetben garanciát vállal - várható élettartamuk a gyakorlatban azonban akár meghaladhatják egy átlagos autó élettartamát is.