h i r d e t é s

Mindig a máséval...

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Mindig a máséval...

2021. november 14. - 13:39

Túró (Rudolf)

Az imént írtam meg (mások is), hogy Orbán népszerűséghajhász – másra nem alkalmas – intézkedése, mellyel maximálta az üzemanyagok árát, sok kis, falusi benzinkutat hanyatt fog lökni, mivel nem tudják kigazdálkodni a veszteséget. Ezzel ellátási gondokat is fog okozni.

Tegnap kijött egy kormányrendelet, mely szerint elveszik az üzemeltetői jogát annak, aki veszteségre hivatkozva bezárja a benzinkútját.

Mindig máséval a csalánt! Most is!

A társadalom szolidaritásának totális hiányára apellálva mindig ilyen-olyan módon és mértében elszigetelt, érdekei képviseletére, érvényesítésére, megvédésére kellő hangerővel nem rendelkező, mások számára ellenséggé tett kisebb-nagyobb csoportokra hárítja a felelősséget, a népharagot, a veszteséget, mely a kormány töketlenségéből, érdektelenségéből, a nem-kormányzásból áll elő.

Orvosok, egészségügyi szakdolgozók, pedagógusok, iskolaigazgatók, könyvtári dolgozók, gödi, dunaújvárosi lakosok, mélyszegénységben élők, fogyatékkal élőket gondozók, homoszexuálisok, LMBTQ-érintettek, műtétre várók, cigányok, zsidók, létező és nem létező migránsok, színházi rendezők és munkatársak, SZFE-hallgatók vigyék el a balhét helyette!

Meg a balett-táncosok és a kőfaragók. A szimbola-művészekkel karöltve.

Rájuk haragudjanak, és szavazzanak rám!

Nem védekezik az előbb eszkalálódó, most már tomboló járvány ellen, tétlenül nézi a gazdasági káoszt, a kúszó inflációt, egyetlen módon eredményes, egyetlen dologban érdekelt: megőrizni a hatalmát, hogy tovább zabrálhasson, fosztogathassa a közvagyont.

Mindent ennek rendel alá!

Olyan intenzitással műveli, mellyel már Tündérkerté varázsolhatta volna ezt az országot, az általános világgazdasági fellendülés éveiben, az euró-ezermilliárdokkal a zsebében.

Csak hát ahhoz egy tisztességes vezető szükségeltetik. Aki nincs.

Nem baj, fiúk, lányok! Jó ez így! Tavasszal megint bizalmat szavazunk neki!

Holott börtönben lenne a helye!

Mondjuk én biztos arra hivatkoznék az érintett kutasok helyében, hogy munkaerő-hiány, vagy felújítás miatt tartok zárva. És nyasgem, kedves miniszterelnök úr!

De hát, így nem lehet élni!